VIDEO: Patru supercaruri rivale testate pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.11.2008
Patru supercaruri, Porsche Carrera GT, Pagani Zonda F, Ferrari Enzo si Maserati MC12, se confrunta pe Nurburgring.

Comentarii (5)

  • Crysty
    Supercaruri
    Si Bugatti Veyron unde e? Sa le arate el cum sta treaba?
    0 0
  • nu cred ca bugatti are vreo sansa in fata maseratiului
    0 0
  • Maserati MC12 este model care concureaza la categoria prototip in cursele de anduranta, normal ca este mai rapida ca si bugatti veyron pe circuit (nu in linie dreapta). Insa veyron-ul scoate sigur timp mai bun ca si ferrari enzo.
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Pai si cat costa un Ferrari Enzo si cat costa un Veyron :) 750000euro fata de 1.500.00 euro? Asta lasand la o parte ca un Veyron in fabrica costa vreo 5.000.000 parca :) Oricum un Ferrari FXX este super tare ca masina, cam de acelasi nivel cu un Maserati MC12 oricum :)

    Si un MC12 este mai ieftin ca un Veyron :)
    0 0
  • de ce nu bugatti
    mai fratilor...nu mai intrebati de ce nu apare bugatti in teste comparative...firma bugatti nu accepta sa dea masina daca in testul respectiv se face vreo comparatie intre ea si oricare alta masina,nici macar o comparatie verbala,ce sa mai vb de o comparatie ce ar include liniute si tururi de circuit.cand vedeti vreo liniuta sau alt comparativ ce implica bugatti sa stiti ca acel bugatti apartine unei persoane private si acea persoana si-a dat masina pt a aparea in ceva emisiune sau revista.nu stiu de ce bugatti face asta...probabil ca nu cumva sau cineva sau ceva sa strice ceva din reputatia de cel mai tare supercar din lume...care,bineinteles,este.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru