VIDEO: prezentarea lui Tata Nano

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.01.2008
Tata Nano, cel mai ieftin model din lume (2500 de dolari, circa 1700 de euro) a fost lansat astazi la New Delhi (India).
Taguri: Nano, Tata

Comentarii (33)

  • Cacat pe roti
    Cineva sa imi arate si mie un roman normal la cap care ar cumpara porcaria asta...cu 2500 de euro mai bine iti iei o soleza si esti mult mai castigat :))
    0 1
  • xx
    cu 2500 iti iei abia o supernova rupta si vai de mortii ei....
    0 1
  • casca ochii
    2500 DOLARI si pe langa faptul ca XX are dreptate nu te pune nimeni sa o iei
    1 0
  • AndreiRN
    Superba
    Se va vinde ca painea calda cand o sa apara pe piatza. Daca apare in romania va avea lista de asteptare si pretul dublu pt dealer. Astfel de ideii ii forteaza pe toti sa mai taie din pret.
    1 0
  • aiurea
    nimeni intreg la minte nu ar cumpara aceasta masina....pentru ce dumnezeu sa-ti risti viata intr-o masina de plastic? daca doamne fereste te loveste vreun logan? ce-o sa scrie pe mormantul tau? "a murit ptr ca a fost prea zgarcit sau prea prost" haha...as merge oricand pe mana unei dacii 1310 decat porcaria din plastic....au innebunit si astia...cat despre listele de asteptare....eu cred ca trebe sa te trezesti la realitate andrei...
    0 0
  • nu e aiurea
    Fanel, cati romani nu isi risca viata in daciile vechi de 20 de ani in zilele astea? crezi ca in 1310 esti mai salvat? vezi sa nu ramai cu volanul in mana in timp ce mergi cu dacia 1310 cum am patit-o eu.eu zic ca e binevenita
    0 0
  • dsfsa
    cu banii astia mai bine imi iau motor :))
    0 0
  • dl. goe
    economie
    am un kia sorento si pt oras as cumpara un nano pt ca pare foarte economica , daca o lovesti nu are rost sa stai pe la service sa o repari,iti iei alta la banii astia,nu mai pun problema locului de parcare , daca te chinui putin o poti baga in apartament.
    0 0
  • primus
    multa polemica inutila
    Dl. Ratan Tata a explicat care e target-ul principal, aia de merg in India 3-4 pe o motocicleta. Asta va inlocui Nano, motocislete usoare si scutere. Nu se pune problema sa o conduci pe autostrada, ci intr-un oras supraaglomerat cum e New Delhi (13 mil. locuitori). Apai acolo mai mult de 20 km/h nu cred ca poti, sau oricum nu frecvent. La viteza asta orice impact ar fi prea usor ca sa declanseze airbag-uri, deci ce rost are sa le mai montezi? :D Similar cu alte elemente de securitate. Cat despre alte masini care sa loveasca buburuza asta... pai si alea tot cu 15-20 la ora merg, ce naiba sa se intample?Bottom line, a mai mentionat careva chestia asta, e buna ca inlocuitor de scuter (cu care nu poti circula iarna din varii motive) :D
    0 0
  • Un Priceput
    Nano nu este pentru Europa
    Dragi prieteni, Nano nu este pentru piata europeana. Este dedicata pietelor asiatice (in principal India, Bangladesh, Pakistan) si tarilor africane. Normele de siguranta si poluare europene nu ar permite ca masina sa poata fi omologata.Pentru nivelul de trai european masina este prea ieftina pentru a fi vanduta. Ea este destinata tarilor in care se poate trai cu 1 euro pe zi.Asa ca intoarceti-va la Loganul nostru, pupati-l pe bot, si spuneti-va "Vai, ce masina frumoasa si desteapta am."
    0 0
  • las lungila pasarila
    niste papagali
    Ce va mai place voua sa faceti pe desteptii !!! Stiti si voi ca nu e o masina rea pt banii astia, dar asa va place voua sa va bagati in seama, sa pastrati o anumita tendinta anti Nano. Asa se intampla la majoritatea articolelor, de obicei o tineti toti intr-un ton inceput de primii 3-4 care posteaza. Papagali! Masina asta e perfecta pt banii ceruti pe ea, e chiar frumusica, si fiti sigur ca daca va intra in Romania se va vinde mai bine ca Loganul.Asadar, fruntea sus si nu mai tineti un ton oarecare, fiti sinceri fiecare si cu asta basta
    0 0
  • da
    Initiativa excelenta !Asa se fac masinile moderne ! Ieftin , bun raport pret-calitate excelent !Daca are garantie 3 ani , dupa 3 ani , kiar si mai putin , poti sa o si arunci (reciclezi)
    0 0
  • tu esti papagal copilule
    mai bine mergi cu caruciorul de butelii...tu si cu familia ta...cala cati bani dai pe un carucior si ala este bun nuu...da lasa ca vin eu cu loganul si ma catar pe tine cu o roata si esti mort blegule....cine crezi ca o sa cumpere jegul ala care daca loveste un porc se da peste cap si mori in el la 30 pe ora.Asa ca mai bine mergi cu carutul ca poti sa sari din el. deeahh. mai sunte-ti multi...nu am logan dar fata de kk asta este mult mai bun si oricum nu se vinde in Europa ca multi tampiti ca tine mor prin santuri. DACA VRETI MASINA CUMPARATI-VA MASINI NEMTESTI...BMW
    0 1
  • super tare masina....la banii astia
    0 0
  • noapte buna
    toti avem dreptate asa ca nu are rost sa mai comentam hai sa vorbim de ceva ce merita pentru noi TAXA AUTO DE PRIMA IMATRICULARE
    0 0
  • gg muschi
    fain
    masina asta va fi cea mai bine vanduta masina din toate timpurile asa ca pregatiti va voi astia fani logan care uitati ca renault are cel mai mare pret de cost raport calitate,precum si cel mai scump service,muriti de oftica ca acum orice om isi poate lua si el o masina fie chiar si din plastic,eu ma bucur ca a aparut fiindca in felul asta pot sa ma bucur si eu de faptul ca am luat carnetul fara mita cum faceti voi astia care va laudati cu masini straine si alergati cu peste 50 km pe ora si depasiti limita legala in localitati si omorati oameni nevinovati,ca sa nu mai zic cati muriti pe autostrazi cand sariti de suta de km pe ora,in concluzie majoritatea invinge minoritatea si peste ceva timp voi astia veti ramane in inferioritate.
    0 0
  • :)
    Pentru India este o masina destul de potrivita, si cred ca si pentru Bucuresti plus alte capitale din Europa... haideti sa mai lasam snobismul si "mandria" asta in logan, pentru ca nu e cine stie ce masina, daca te muti de pe dacia 1310 pe logan desigur ca ti se pare ceva bun dar trebuie sa admiteti ca astfel de initiative sunt benefice pentru toti, asa ca teribilismul asta rautacios este gratuit si pueril. Mai bine cititi niste rapoarte pret/calitate/necesitate imediata/performanta.
    0 0
  • Tata Nano ok
    Ptr india e super , stiu cum se circula acolo un infern mai ales cand se gandeste vreo vita sa isi faca siesta in mijlocul drumului , deci ptr india sunt super
    0 0
  • Tata Nano - beton
    Eu am un Matiz cu 51 caluti care pentru oras si sunt f multumit de el, daca ar fi sa'l schimb pentru oras tot ceva mic mi'as lua, iar tata nano se cam califica pentru asa ceva. la 2500 USD deci undeva la aproape 2000 eur e chiar prea bine pentru o masina care o parchezi te miri unde. prezinta un avantaj marimea si chiar si cei 33 caluti. Pentru week'end si plimbari asta'i alta mancare de peste dar ptr oras... e beton masinuta
    0 0
  • talmaicu
    nano
    ...masina de urcat borduri in Bucuresti;)
    0 0
  • euro_NCAP
    piatza
    cine naiba cumpara o masina k asta mai bn isi ia dreaq o dacie rablagita decat sa de bani pe cutia asta de suc
    0 0
  • ha!
    Drept sa va spun... nu ma mira! Este greu sa gasesti comentaii pozitive de la "romani conducatori de passat". Am un Nissan Primera o masina destul de mare si confortabila, iar pt oras un Smart Fortwo si vreau sa va spun ca in oras, si de multe ori si in afara orasului folosesc Smarul in detrimentul confortului sau a sigurantei. 1. consum redus; 2. mereu gasesc loc de parcare; 3. este amuzant cu o masina mica! Concluzie: potential cumparator de Tata Nano. p.s. comparatiile nu se fac decat pe segment de piata (ex:Matiz, etc) asa ca pretul este irezistibil!!
    0 0
  • alintuz
    masina.
    cate pareri ... sunt impartite... pt india e prea buna pentru romania.. nici chiar buna.. dar sa fim seriosiii... la pretul ala multi nu se mai gandesc la siguranta...... tot vad logan in posturile voastre.. cine a zis k aia e masina sigura...e mai sigura decat nana asa e.. dar prea mare tam tam pt o masina.. care nici nu ne apartine.. nu e marfa de galati cum se zice.... multe masini mai bune se gasesc la pretul unui logan... f multe va garantez.. asa sa ne ajute dumnezeu:))
    0 0
  • Abrambureanu
    Pentru maximum 50 de km
    pe zi /e superba. normal al drummai lung de 50 cuiesire pe aiutostrada e clar ti-e frica, dar pentru a merge de la A la B in maximum 50 de km ( dus intors ) este PERFECTA!
    0 0
  • Destul de corecta!
    Dragi romani! CATI DINTRE DVS SUNT POSESORII UNUI CHEVROLET AVEO!?!??! DACA TOT VENI VORBA DE SIGURANTA?!?!?!? sunt tare curios... avand in vedere ca are doar 1,5 stele la EuroNCAP.... cat despre logan... nu vreau sa comentez ( este ideala pt drumurile noastre - vorbind strict despre suspensie si tren de rulare, lasand siguranta la o parte ). Oricum, daca se va aduce in RO la un pret maxim 3500 - 4000 euro cu tva, masina se va vinde neasteptat de bine!!!
    0 0
  • Psycho
    ca de obicei vb prostii
    "fain" tata termina cu legendele urbane gen "renault are cel mai mare pret de cost raport calitate,precum si cel mai scump service" toata viata am avut doar masini frantuzesti si acum am un renault megan si un logan si nu costa asa de mult mai te uita si la alte marci de masini si pe urma comenteaza,iar buburuza asta de la indieni e perfecta pentru oras la cat costa daca o lovesti cumperi alta.
    0 0
  • gabriela
    MINUNATIA
    beton pt oras....super tare frate
    0 0
  • mai pune inca 2500 $ si ia-ti o masin,daca nu, cutii de carton se gasesc si mai ieftin pe la papetarii
    0 0
  • Dragos
    asa e romanu' ...carcotash
    Cand citesc comentariile unora ma apuca scarba, mai ales ca sunt roman. Nu cred ca exista vreo natie mai desteapta, mai devreme acasa ca noi. Toti tampitii isi dau cu parerea ca e o masinuta proasta.
    0 0
  • nano ..marfa
    2500$? ...super... merita!
    0 0
  • Ngwapa
    pizda-i masina asta
    Pizda-i masina asta, consuma putin, si arata si bine, e si spatioasa, eu mi-as cumpara o masina din asta, daca s-ar gasi la noi si ar exista service autorizat aici.
    0 0
  • catlin
    super
    super, ideala pentru un oras aglomerat
    0 0
  • Gemenii18
    Bestiala
    Buna ziua, chiar daca merge cu o viteza de 70-80 km/h, ce-ti trebuie mai mult prin orasele frumoasei noastre tari?

    E bestiala, si pentru naveta e super...ar inlocui cu succes actualele mopede auto si/sau scuterele, cele care nu merg mai mult de 45 km/h, asa cum am si eu, nu ca nu as avea permis de conducere dar e buna la economia familiei.

    Cu stima,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru