VIDEO: Senzatii tari cu Toyota Aygo Crazy

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 04.07.2008
Britanicii de la Autocar au testat modelul unicat Toyota Aygo Crazy inainte de a fi prezentat la Londra.

Comentarii (8)

  • jean Baptiste al II-lea
    O jucarie !
    Pare interesat de condus da' nu de cumparat. Cu ata mai putin de condus prin oras :P
    0 0
  • Memphis
    (*)
    Racheta pe roti....faci pipi pe copii cu bmw samd... tractiune spate, motoru pe punte se duce glontz....ce pret si s-o importa la noi ?
    0 0
  • du-tu tu cu un trabant modificat si fa pipi pe copiii cu bmw;)din mers daca poti
    0 0
  • tare
    Memphis, dupa cum vezi este tuning nu masina de serie... deci ce sa importi? cumparati si tu una si fa`i tuning ;)
    0 0
  • Aygo fara tuning
    Am folosit una in Creta anul trecut. Varianta de serie of course. Acceleratie ok, foarte manevrabila, pe la 100 insa cam decolai de pe strada. insa pt. strazile micute de acolo era perfecta.
    0 0
  • Cu Aygo prin Madeira
    Am avut ocazia sa conduc un Aygo de serie intr-o insula vulcanica (adica sosele cam cum sunt la noi pe drumul de Sinaia Cota 1400). A trebuit sa dau jos toti ocupantii din masina si sa o forjez la maxim ca sa traversez o portiune de cateva sute de metri. O experienta nu tocmai placuta pentru ceilalti :) Apoi pe autostrada unde in mod frecvent panta depaseste 5% treceau toti pe langa mine. La naiba! La naiba! La naiba! Cand o sa mai inchiriez masini prin concediu promit ca ma uit cu GoogleEarth dinainte la relief. Totusi, in ciuda dimensiunii mici, pasagerii din spate stau suficient de confortabil, iar in portbagaj, daca inghesui bine de tot are loc si un rucsacel. A remarcat cineva cat de tare seamana Toyta Aygo, Citroen C1, si Peugeot 107?
    0 0
  • seamana Aygo, seamana
    Ti-a mai zis cineva pe alt topic. Seamana pentru ca sunt identice. Numai ceva elemete de design difera. Se fac in aceeasi fabrica, fiind un proiect comun PSA (Peugeot-Citroen) + Toyota.
    0 0
  • unicat
    modelul unicat Toyota Aygo Crazy
    si ar fi costat km 120.000 E
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru