VIDEO: Toyota Hilux a cucerit Polul Sud

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 07.02.2009
Dupa cucerirea motorizata din 2007 a Polului Nord, Toyota Hilux ataca Polul Sud intr-un mod similar.

Echipa Top Gear a cucerit Polul Nord la bordul unei Toyota Hilux in anul 2007. Acel Toyota Hilux a fost modificat de Arctic Trucks din Reykjavik. De data aceasta, echipa Arctic Trucks a pregatit doua Toyota Hilux pentru o excursie la Polul Sud.

Cele doua Toyota Hilux modificate special pentru conditiile extreme de la Polul Sud au fost folosite ca vehicule de sprijin pentru cursa Amundsen Omega 3. Aceasta cursa este o intrecere de anduranta pe schiuri, care este organizata pe un traseu de 777 kilometri, in cinstea rivalitatii dintre exploratorii Roald Amundsen si Robert Scott.

Hilux-urile au fost echipate cu un sistem care folosea caldura creata de motor pentru a topi zapada. Alaturi de acest sistem, cele doua Toyota Hilux erau echipate cu o serie de imbunatatiri ce le permiteau functionarea la temperaturi de - 30 grade Celsius.

Expeditie la Polul Sud cu Toyota Hilux

Via | WorldCarFans

Comentarii (8)

  • lucyk_21
    eu nu mai inteleg nimic
    Prima data spuneti "Dupa cucerirea motorizata din 2008 a Polului Nord" si apoi "Echipa Top Gear a cucerit Polul Nord la bordul unei Toyota Hilux in anul 2007" . Cum e de fapt ??? Nu vreau sa par carcotas dar ne cam bagati in ceata...
    In alta ordine de idei vreau sa va felicit pentru cantitatea si calitatea de informatii pe care ne-o oferiti zilnic, sunt unul dintre cititorii d-vs fideli :)
    0 0
  • Mircea
    Cucerirea Polului Sud
    In titlu spuneti ca"Toyota Hilux a cucerit Polul Sud". Din cate stiu eu nu-i adevarat. Daca e adevarat spuneti cand si alte detalii. Daca nu macar schimbati titlul care e atragator dar si mincinos. Cum sa mai credem in ce spuneti daca mintiti inca din titlu?
    1 0
  • minunat
    Today Tomowwor TOYOTA ! Best offroad cars ever !
    0 0
  • sunshine64sm
    The Best of The Best
    sau o masina adevarata este o masina adevarata...
    0 1
  • Norbert
    intrebare
    In articol apare ca au fost modificate 2 masini si pe o poza apar cel putin 4. Cum se poate???
    1 0
  • clarkson
    pai da
    Trebuia sa ajuga gazele de esapament si la Polul Sud... Pe cand pe Everest?
    0 0
  • ...
    @ lucky_21
    Cei de la Top Gear au ajuns la Polul Nord magnetic, nu cel geografic, asta a uitat sa mentioneze Automarket.

    @Mircea
    Toyota a transmis stirea asta care a aparut pe mai multe siteuri, spunand: "Toyota announced today that the Toyota Hilux has conquered the South Pole too." Nici la ei n-am gasit mult mai multe detalii.
    0 0
  • lasati inciunile
    se vede clar k asta e o reclama la masina respectiva
    mai incercati
    pe mine nu m-ati pacalit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru