VIDEO: Un american a câştigat un BMW Seria 3 cu un film de 5.9 secunde

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2012
BMW a organizat un concurs inedit în SUA. Fanii au fost nevoiţi să gândească un clip de maxim 5.9 secunde în care să-şi arate dorinţa de a câştiga un BMW Seria 3. Premiul cel mare? Chiar maşina.

BMW a stimulat imaginaţia fanilor din America de Nord cu un concurs inedit, la finalul căruia cei mai inventivi participanţi puteau pleca acasă cu premiul cel mare: un Seria 3.

Condiţia esenţială impusă de organizatori a fost simplă: crearea unui filmuleţ nu mai lung de 5.9 secunde, care să exprime dorinţa de a deţine un BMW Seria 3. De ce doar 5.9 secunde? Pentru că este timpul de care are nevoie sedanul bavarez pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h. În juriu s-au aflat Natalie Coughlin, campioană olimpică la înot, Mark Teixeira, jucător de baseball şi Kurt Miller, producător de film.

Cei trei membri au declarat triumfător clipul creat de Earl Duque din Los Angeles. Acesta a realizat un film de 5.9 secunde cu titlul "Test Drive Nostalgia". Realizarea sa a fost destul de simplă şi a presupus combinarea unor imagini filmate cu câteva cadre din reclama oficială a modelului german. Rezultatul a fost unul chiar comic, suficient de expresiv pentru a convinge juriul.

 

Clipul câştigător: "Test Drive Nostalgia"


 

MAKING OF: Cum a fost realizat clipul "Test Drive Nostalgia"


via l motorauthority

Comentarii (7)

  • Octavian
    f tare :))
    21 1
  • Scurt si cuprinzator. Superba realizare. Au investit ceva timp si au castigat o masina de cca 20000 de dolari.
    9 7
  • 20000 de dolari? unde, unde?
    9 0
  • @Bathurbazal
    Preturile pentru seria 3 in SUA incep de la 34.000 $
    15 0
  • Un seria 3 nou in SUA cu ceva optiuni ajunge lejer la 50 de mii de dolari.
    9 2
  • constantin
    si tot la noi e mult mai scump e in euro apoi ii transformi in lei iar la ei sunt in dolari si raman tot in dolari
    3 0
  • auzi la colegul de sus 20 de mii de dolari????ai visat tu pretul ala azinoapte???este peste 30 de mii pretul de pornire in america
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru