VIDEO: Viitorul Lexus RX spionat la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.09.2008
In vara anului viitor Lexus va dezvalui noua generatie a crossover-ului RX, spionat de curand in teste la Nurburgring.

Atunci cand a fost lansat initial pe piata europeana, Lexus RX a fost un real succes, crossover-ul japonez fiind foarte bine primit chiar si la noi. Acum insa, constructorul japonez pregateste noua generatie, gata sa debuteze pe piata in vara lui 2009.

Procesul de dezvoltare este aproape de final, dovada fiind ultimele video-uri spion surprinse pe circuitul de la Nurburgring. Testele efectuate de japonezi nu numai ca au confirmat existenta viitoarei generatii dar au dezvaluit si faptul ca designerii Lexus nu au insistat foarte mult asupra modificarii partii frontale. Restilizari mai accentuate se observa insa in partea posterioara.

Noua generatie va creste in dimensiuni pentru a permite viitorilor clienti folosirii celui de-al treilea rand de scaune, introdus in premiera pe un SUV Lexus.

Despre motorizari nu se stiu insa foarte multe dar se pare ca Lexus va merge in continuare pe mana hibrizilor. In zonele globului unde pretul benzinei este cu mult peste medie, Lexus va vinde doar versiuni hibride, motorizarile pe benzina fiind destinate doar pietelor cu un pret scazut al combustibilului.

via | WorldCarFans

Taguri: Lexus, RX

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru