Viitoarea generaţie a lui Mazda MX-5 va fi mai uşoară

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 26.07.2010
Japonezii de la Mazda vor ca viitoarea generaţie a lui MX-5 să fie ultimul model care beneficiază de limbajul de design botezat Nagare. De asemenea, roadsterul japonezilor va fi supus unei diete drastice.

Japonezii de la Mazda pregătesc o surpriză pentru iubitorii modelului MX-5. Acesta va prelua liniile conceptului Superlight şi va fi ultimul model din linia recentă Mazda care va apela la limbajul de design botezat Nagare. În plus faţă de noul look, viitorul Mazda MX-5 va avea o masă de aproximativ 1.000 de kilograme şi va dispune de noile motoare SKY-G de 1.6 sau 1.8 litri.

Dieta la care va fi supusă noua generaţie va trebui să includă o serie de materiale uşoare dar foarte rigide, pentru ca roadsterul să nu fie afectat în materie de siguranţă. În versiunea de bază, noua generaţie a lui MX-5 va dispune de o transmisie manuală cu şase trepte. Pentru cei care vor dori să se bucure mai mult de plăcerile oferite de micuţul roadster, japonezii vor pregăti şi o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj.

Via | EgmCartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru