Viitorul Ford Mustang va fi mai mic

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.06.2008
Ford anunta schimbari majore pentru viitoarea generatie a modelului Mustang, cel mai cunosct muscle-car american.

Esential

45 de ani va implini celebrul model Ford Mustang.

Ford va celebra anul viitor implinirea a 45 de ani de la lansarea muscle-car-ului Mustang, printr-o editie speciala inchinata celebrului model american.

Dupa informatiile aparute in presa americana, se pare ca edia aniversara de 45 de ani va fi ultima care va intruchipa cunoscutul design Mustang. Din 2010, o noua generatie a modelului Mustang isi va face aparitia pe piata.

Despre noua generatia a lui Mustang, Ford a confirmat deja ca avea un design diferit si mai ales ca va avea dimensiuni diferite. Producatorul din SUA a mentionat faptul ca viitorul Mustang va fi mai mic, in contextul in care clientii se indreapta spre automobile cu dimensiuni si consum mai mici.

Viitorul Mustang nu va suferi modificari doar de ordin estetic, inginerii Ford pregatind si o revolutie la nivelul plansei de motoare.

Daca la nivel de design se anunta un Ford Mustang mai atletic si fara look-ul classic al muscle-car-urilor, la nivelul motorizarilor este confirmat propulsorul V6 de 4.0 litri, dar sunt anuntate schimbari radicale in linia V8.

Vorbim despre inlocuirea acestei linii cu noile motoare V6 EcoBoost.

Totusi, Ford va pastra ca varf de gama un propulsor V8, este vorba de motorul SOCH de 5.0 litri.

Via | Automotive News 

Taguri: Ford, Mustang

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru