Viitorul model Bugatti ar putea sa se numeasca Bordeaux

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.07.2009
Modelul pe care Bugatti il va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, un sedan cu patru usi si linii de coupe, ar putea sa fie botezat Bordeaux si nu Royale.

Faptul ca Bugatti pregateste o surpriza de proportii in luna septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, nu mai este o surpriza pentru nimeni. Misterul pluteste deocamdata asupra numelui modelului, care se anticipeaza a fi un sedan de performanta orientat pe piata vehiculelor de lux.

Britanicii de la Auto Express s-au grabit sa anticipeze numele viitorului supercar, si au inaintat ipoteza potrivit careia noul model va fi botezat Bordeaux. In aceste conditii, mult mai vehiculatul nume Royale, cunoscut deja in presa de specialitate si cu o rezonanta in trecutul istoric al marcii, a fost abandonat. Momentan nu exista zvonuri despre intentia Bugatti de a inregistra un nume, aceste informatii urmand sa apara probabil luna viitoare.

Viitorul Bugatti Bordeaux va adopta caroseria unui model cu patru usi insa nu va renunta la liniile unui coupe. De propulsia supercarului se va ocupa acelasi motor W16 de 8.0 litri capabil sa dezvolte o putere impresionanta de 1001 cai. Desi masa modelului cu patru usi va creste considerabil, comparativ cu cea a lui Veyron, pe putem astepta la performante asemanatoare din partea noului membru, limita de 400 de km/h nefiind un prag greu de atins.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • mai bine suna asa Bordelaux
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru