Volkswagen a dezvaluit noul Tiguan R Line

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.04.2009
Volkswagen a prezentat versiunea R Line a SUV-ului compact Tiguan. Modelul va fi disponibil in Europa incepand cu aceasta vara.

Volkswagen a dezvaluit noul sau model construit de divizia Individual – Tiguan R Line. Acest SUV compact va fi disponibil incepand cu vara anului 2009. Tiguan R Line veneficiaza de un pachet estetic care ii confera un aspect sportiv. Din pacate, motoarele acestui model nu au primit un surplus de putere odata cu pachetul R Line.

Pachetul estetic R Line contine un splitter pentru bara fata, care completeaza aspectul partii frontale alaturi de noua grila fata cromata cu finisaj mat. Aripile au fost evazate subtil, iar profilul modelului este scos in evidenta de jantele R Line de 19 inchi echipate cu anvelope 255/40.

Pragurile laterale ale lui Tiguan sunt vopsite in culoarea caroseriei si beneficiaza de un ornament cromat cu un finisaj mat. Bara spate a lui Tiguan inglobeaza si un mic difuzor de aer, care contrasteaza cu noul spoiler de luneta care a fost aplicat acestui model.

Interiorul lui Tiguan a primit o serie de ornamente ce poarta inscriptia R Line, cum ar fi noul volan sport multifunctional si un set de pedale din aluminiu. Noile scaune sport ale lui Tiguan au sigla R Line inscriptionata pe tetiere.

Echipamentul standard a fost imbunatatit cu un sistem de climatizare cu doua zone.

Volkswagen ofera Tiguan R Line cu o gama de propulsoare TDI de 2.0 litri care dispun de 140, respectiv 170 CP, precum si un motor TSI de 2.0 litri care dezvolta 200 CP. Tiguan R Line este disponibil in cinci culori diferite si va fi lansat in Europa in luna iunie. Aceasta versiune a lui Tiguan s-ar putea sa nu fie disponibila pe piata din Romania.

Via | Volkswagen

Comentarii (2)

  • cum adicatelea bre?
    Bre Sebastiane cum adica.....Aceasta versiune a lui Tiguan s-ar putea sa nu fie disponibila pe piata din Romania.

    Cuvantul s-ar putea nu are ce cauta in exprimarea unui jurnalist, el trebuie sa stie daca vine sau nu. Pentru asta exista departamente de comunicare ale importatorilor in Romania, ca sa ne lumineze pe noi cei care vrem sa aflam ce model vine si care nu in spatiul carpato-danubiano-pontic.

    Dar oare doamna Daiana Stoicescu, PR-ul de la VW chiar nu stie? Sau v-a taiat sefu bugetul pentru telefonul mobil de va dati cu parerea.

    Era asa greu sa ii dai un mail?
    1 0
  • george
    POATE NU S-A LUAT HOTARAREA INCA...
    @ eu

    Or fi zis Fritii ca nu se ve vinde peste tot in Europa si n-au dat nume concrete...poate...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru