Volkswagen a inregistrat o crestere a livrarilor cu 6.7% in iulie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.08.2009
In iulie, germanii de la Volkswagen au inregistrat o crestere de 15.2% a livrarilor la nivel global, in timp ce piata din Europa a scazut cu 16% fata de anul trecut. Aceasta este cea de-a treia crestere consecutiva a celor de la Volkswagen.

Volkswagen a inregistrat cea de-a treia crestere consecutiva in materie de livrari la nivel mondial. Cel mai mare producator de automobile din Europa a livrat 556.900 de vehicule in iulie 2009, fata de 521.100 de unitati livrate in iulie 2008. In primele sapte luni ale anului, Volkswagen a livrat 3.65 de milioane de vehicule in Europa, inregistrand o scadere de 3.5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In ciuda faptului ca Volkswagen a inregistrat o scadere de 16% pe piata din Europa, concernul VW se descurca bine la nivel global, inregistrand o crestere in China si in America de Sud si in regiunea Asia/Pacific. Astfel, la nivel global, Volkswagen a inregistrat o crestere de 15.2% a volumului de livrari.In luna iulie 2009, Volkswagen a livrat 127.900 vehicule in China, cu 68.4% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Suntem pe drumul cel bun si castigam cote de piata suplimentare la nivel mondial. Volumul actual al livrarilor noastre depaseste cota planificata. Aceste rezultate dovedesc faptul ca suntem prezenti pe pietele potrivite cu produsele potrivite la momentul potrivit.

Aceasta situatie ne ofera pentru perioada ulterioara crizei o pozitie solida de plecare. Dar recesiunea nu a trecut inca. Poate ca am depasit punctul minim, dar nu se constata inca o revenire durabila a pietelor mondiale. Din acest motiv suntem atenti la evolutia viitoare.", a declarat directorul de vanzari al concernului Volkswagen , Detlef Wittg.

Via | Volkswagen

Comentarii (11)

  • george
    PLINA LUMEA ASTA DE COCALARI SI MANELISTI...
    Se vede treaba ca nu numai in Rumanica se dau cocalarii in vant dupa Volkswagen. Au si altii falitii lor...
    0 9
  • VW
    Cred ca este vorba de concernul VW (ala cu 10 marci) ;)
    Sigur, am vazut cocalari si in Bugatti.
    Ma uimeste cata lume spera la un Golf.
    2 0
  • george
    SI BUGATTI TOT VAG E, NU?
    @ cozappz

    Amaratii de ei...spera la un Golf, o uratanie si o ruptura de masina care mai si costa o poala de bani...Asa am auzit eu de la niste specialisti din astia in aeronautica si silvicultura...
    1 5
  • Stelian_Opincariu
    george
    Chiar ma intreb cateodata cum poti sa fii atat de inteligent.................
    3 2
  • pt George
    Prietene am VW dar ascult Jethro Tull, King Crimson si Pink Floyd asa ca sa nu indraznesti sa cataloghezi oameni doar pentru ca au alta optiune decat tine. Sincer nu stiu care e mai manelist dintre noi doi. PS manelisti sunt in toate masinile, oricum noi restu suntem minoritari, dar ma enerveaza la culme etichetarea asta. Pace tie.
    4 0
  • pt cst
    c te lauzi cst ca asculti pe nu stiu cine....du-te si fa-ti tricou cu ei...ca is cocalari sau nu sunt...asta nu-i impiedica sa-si cumpere ce masina vor...le-o placut masina respectiva o cumpara...vai fratilor nu-mi iau bmw pentru ca orice "bongiornist" are asa ceva...pe naiba..ador masina...o cumpar...ma doare undeva de altcineva...iar tu cst revenind la tine esti un tip cu minte de copil doar pentru ca te agiti sa-i demonstrezi lu' cozappz ca ai vw dar nu esti cocalar..ce ai frate? bube in cap? imi plac manelele, ascult orice gen de muzica...manelele in special la chef...nu te condamn tataie ca nu-ti plac manelele dar taci naibii din gura ca o spui de parca te-ai lauda ca nu asculti tiganeli si ca esti genu ce asculta numa melodii de la cantareti ale caror nume le-ai cautat pe google inainte de a-i scrie corect pe automarket la commenturi..
    peace to you also:P
    2 3
  • #2
    defapt dak stau si analizez mai bine...mesajul e cam pt toti in afara de stelian...sorry CST nu esti singur in treaba asta...:P
    1 3
  • Pret corect si masini corecte...
    Parearea mea........
    Poate de aceea sunt si printre primii la nivel mondial....
    Bv VW...
    0 0
  • mihai2001
    Nu inteleg de ce la fiecare articol sunt din ce in ce mai multi "DESTEPTI"
    Chiar nu inteleg de ce la fiecare articol comenturile sunt atat de negativiste si cu exprimare deplorabila? Chiar nu citeste nimeni cu bun simt publicatia.

    Rog pe cei care nu au nimic concret de spus sa nu mai posteze comenturi, nu de alta dar le mai citeste cineva.

    Succes !
    0 0
  • george
    SORRY GUYS
    Am facut un mic exercitiu dar se pare ca nu a iesit tocmai bine...

    Si eu sunt fan Volkswagen si sunt exasperat de stereotipurile si prejudecatile astea demne de oamenii pesterilor...Daca ar fi asa, si romanii ar putea fi considerati toti hoti si tigani. Nu trebuie sa sufere toti din cauza unui cretin. Pentru ca in Rumanica, obiceiul asta este: din cauza unui tampit care n-a asteptat sa treaca trenul, vor suferi crancen mii de soferi de pe microbuze si autobuze (unii dintre ei sigur pe merit dar majoritatea degeaba)...din cauza unui cretin care s-a dat cu 250 noaptea pe autostrada, noi ne pierdem puncte si bani ca mergem cu 140 - 150 in conditii de siguranta sau ne luam amenda ca mergem cu 65 in localitate....Si asa mult mai departe.

    Scuze pentru neplacerile cauzate....
    0 0
  • "Unde nu e cap vai de picioare"
    Cred ca pe multi rumani efectul de turma, foamea si mai ales prostia ne mai duc inapoi cativa ani buni.
    Daca un imbecil a lansat o tampenie ca vag=manele iti dai seama ce om de nimic e ala.Zi de zi aud manele in trafic iar pe primul daca ar fi sa ne luam dupa masini ar fi Loganul.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru