Volkswagen a lansat Caddy 4MOTION in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Volkswagen Romania ofera clientilor sai modelul Caddy si in versiunea cu tractiune integrala.

Volkswagen ofera modelul Caddy in versiunile Furgon, Kombi si Caddy Life cu tractiune integrala prin tehnologia 4MOTION. Acesta optiune este disponbila alaturi de motorizarea 1.9 TDI de 105 CP, in versiunea cu ampatamentul de 2.682 milimetri.

Volkswagen Caddy 4MOTION poate urca o panta cu inclinatia de 31 de grade, si permite abordarea unui varf limita de rampa de 15 grade. In echiparea standard, modelele Caddy 4MOTION sunt echipate cu sistemul ESP, transmisie manuala cu sase trepte, servodirectie hidraulica, inchidere centralizata si jante de 15 inch. Acest model are un consum de 6.6 litri de carburant la 100 kilometri parcursi. Viteza maxima pe care o poate atinge Volkswagen Caddy TDI 4MOTIOn este de 164 km/h. Pretul versiunii de baza al lui Caddy 4MOTION Furgon este de 17.104 euro, fara TVA.

“In functie de suprafata de rulare, cuplul Haldex 4 distribuie in fractiuni de secunda forte motrice pe cele doua axe, asigurand tractiunea optima, deplasarea facandu-se in siguranta chiar si in conditii atmosferice nefavorabile sau pe un carosabil dificil.

In cazul in care apar turatii diferite intre axe, de exemplu datorita patinarii unei axe pe carosabilul alunecos sau neconsolidat, sistemul repartizeaza corespunzator cuplurile motoare catre ambele axe.”, a declarat Emilian Miu, Manager de Vanzari pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • toteu
    Sincer nu stiam ca costa caddy asa de mult. La acest pret nu stiu cum are asemenea succes
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru