Volkswagen a lansat noul Multivan Business in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.04.2009
Volkswagen a lansat versiunea Business a modelului Multivan in Romania. Aceasta a fost creata pentru a oferi un nivel premium de confort pentru clientii sai.

Volkswagen a lansat versiunea Business a modelului Multivan in Romania. Multivan Business este un monovolum de clasa premium creat pentru clientii Volkswagen care vor sa isi transforme masina in sala de conferinte mobila. Modelul are un interior dominat de suprafete de lemn de esenta nobila, piele si Alcantara.

Pe langa acestea, anumite elemente sunt accentuate cu insertii de crom si lemn. In spate, modelul are patru scaune cu reglare electrica Pullman, dintre care doua sunt rotative. Pentru cei care doresc un spatiu interior mai generos, Volkswagen ofera si o versiune cu ampatament lung a lui Multivan Business. Interiorul acestui model beneficiaza de o serie de elemente create sa sporeasca confortul pasagerilor.

Volkswagen a integrat o masuta in peretele lateral stanga al lui Multivan Business. Aceasta masuta poate iesi din capitonajul peretelui la apasarea unui buton, fiind actionata electric. Odata cu acesta, un monitor de 15 inch integrat in plafon coboara in pozitia sa. Sistemul DVD al autovehiculului este legat la acest ecran, iar clientii pot conecta si dispozitive externe cum ar fi un laptop sau o camera video.

VW Multivan Business este echipat cu un sistem de navigatie, fax, scanner, imprimanta, modem si un sistem de telefonie. Telefonul de la bord dispune de un receptor suplimentar in compartimentul destinat pasagerilor si este prevazut cu o optiune pentru convorbiri private, ce pot fi purtate la locul soferului.

Intimitatea pasagerilor in acest model este asigurata de geamurile fumurii ale lui Multivan Business.

Modelul poate fi echipat cu un motor V6 de 235 CP sau cu un propulsor TDI cu cinci cilindri care dezvolta 174 CP. La cerere, VW Multivan Business poate fi echipat cu o transmisie automata. Volkswagen Multivan Business este disponibil doar pe baza de comanda.

Via | Volkswagen

Comentarii (2)

  • ceva pret?
    0 0
  • andr3i
    vw
    ptr fanii BMW cascati okii sa vedeti lux aici...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru