Volkswagen a lansat o listă de accesorii noi pentru Golf

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.03.2011
Volkswagen Golf beneficiază, mai nou, de o bogată listă de accesorii. Clienţii vor putea personaliza exteriorul cu extensii pentru spoilere, eleron, praguri laterale şi jante de 17 inch.

Volkswagen a publicat astăzi lista de accesorii disponibile pentru versiunea 2011 a modelului compact Golf. Best-seller-ul constructorului german dispune, mai nou, de noi opţiuni de personalizare, care includ componente pentru interior şi exterior, jante şi pneuri, precum şi elemente care sporesc confortul.

Pentru cei care doresc să dea o notă personală exteriorului, Volkswagen pune la dispoziţie mai multe extensii pentru spoilerul frontal, pentru cel posterior, precum şi praguri laterale şi un eleron ce poate fi montat pe hayon. Pachetul exterior este completat cu noi modele de jante de 17 inch, unele dintre ele cu finisaj argintiu. Mai mult decât atât, publicul poate opta şi pentru pneuri Ultra-High Performance Dunlop SP Sport Maxx alături de jantele din aliaj.

Pentru personalizarea interiorului, Volkswagen oferă un pachet de inserţii din plastic care imită fibra de carbon. Nu lipsesc nici elementele cromate.

Volkswagen vine şi în întâmpinarea celor care au nevoie de un ceva mai mult spaţiu pentru bagaje.

Pe acoperişul lui Golf poate fi montată o cutie pentru bagaje, cu sistem DuoLift, oferită în trei dimensiuni diferite. Pentru cei care se rezumă doar la capacitatea portbagajului, VW a lansat un sistem de compartimentare inteligent, care va face ordine în interior.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • Excomunicatorul
    :)
    Numai imitatii.
    4 9
  • Flaviu C
    e bine
    daca nu s-ar intinde si la pret ar fi excelent
    0 0
  • Catalin
    pozele sunt vechi
    Am Golf 6 si pot sa spun ca pozele sunt vechi (erau chiar mult mai multe si le aveam intr-un pdf din 2009). Nu acestea sunt optionalele noi lansate de VW. Aici AUTOMARKET a gresit.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru