Volkswagen a lansat un nou joc pentru iPhone

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.09.2009
Volkswagen a lansat jocul Scirocco 24H Challenge pentru iPhone si Ipod Touch. Acesta este cel de-al doilea joc VW pentru iPhone lansat in acest an, primul avand ca protagonist modelul Polo.

In urma popularitatii inregistrate de primul joc Volkswagen pentru iPhone, germanii din Wolfsburg ofera un nou joc pentru celebrul telefon de la Apple. Jocul Volkswagen Polo pentru iPhone a inregistrat 1.4 milioane de descarcari in patru saptamani. De data aceasta, protagonistul jocului este modelul Scirocco R, iar jucatorii alearga pe un circuit similar cu Nurburgring. Pentru ca traseul din joc nu imita corect curbele de pe “Iadul Verde”, circuitul nu poarta numele de Nurburgring in joc. Aplicatia Scirocco R 24H Challenge este disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru iPod Touch.

Jucatorii controleaza modelul Scirocco R prin intermediul touchscreen-ului sau cu ajutorul senzorului de inclinatie integrat in telefon. Mai multi jucatori se pot intrece in jocul Scirocco R 24H Challenge prin intermediul unei conexiuni bluetooth. Noul joc Volkswagen pentru iPhone si iPod Touch este deja disponibil si poate fi descarcat gratuit de catre clientii Apple din magazinul virtual AppStore.

Volkswagen Scirocco R, vedeta noului joc VW pentru iPhone, este cea mai puternica versiune a acestui model construita vreodata si dezvolta 265 CP si 350 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde, iar viteza maxima a lui Scirocco R este de 250 km/h.

Toate elementele de design ale modelului german sunt prezente si in jocul care il are ca protagonist pe Scirocco R.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru