Volkswagen: "Noul Beetle va atrage mai mulţi bărbaţi decât vechiul model"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.07.2011
Un oficial american Volkswagen susţine că aspectul masculin al noului Beetle va atrage mai mulţi bărbaţi şi un public mai tânăr decât modelul anterior.

Esential

65 de procente din totalul clienţilor vechii generaţii Beetle au fost femei.

Volkswagen speră că noul Beetle va deveni un hit imediat ce va ajunge pe piaţă. Constructorul german declară că modelul iconic va atrage mult mai mult publicul masculin şi o grupă de vârstă mult mai scăzută.

Rainer Michel, vice-preşedintele diviziei americane Volkswagen, a declarat că designul exterior, mult mai bine conturat şi mult mai masculin, alături de cei 20 de cai putere în plus ai versiunii de bază, vor conta mult în opţiunile unui tânăr ce caută prima sa maşină.

În Statele Unite, vechiul Beetle a adunat mult comenzi din partea publicului feminin, care a totalizat 65% din vânzări. Rainer se aşteaptă însă ca noua generaţie să ducă la echitate în rândul clienţilor, doar 50% din vânzări urmând să mai ajungă la femei. Oficialul susţine şi că vârsta medie a cumpărătorului american de Beetle va scădea de la 58 la 36 de ani.

O redistribuire a vânzărilor va avea loc şi la nivel mondial. Dacă până acum 72% din totalul comenzilor mergeau în Satele Unite, procentul va scădea la numai 50%, Beetle fiind bine primit în Europa şi China.

Rainer susţine că Beetle nu va atinge succesul din 1999, având în vedere numărul mare de competitori, însă va atrage cu siguranţă mai mulţi clienţi decât ultimii ani ai generaţiei precedente.

via | automotivenews

Comentarii (2)

  • Bogdan
    Depinde
    Parerea mea este ca depinde foarte mult de interior. Vechiul Beetle era o gluma neplacuta la interior.
    8 3
  • marius
    masina de babe(batrane)
    Mai mult succes are in SUA VW EOS, restul e doar marketing.

    PS:Va fi mai atractiv pt tineri: are 20 de cai in plus...
    Era mai bine daca zoiceau e mai ieftin cu 2000 $.Era ceva...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru