Volkswagen Polo Match – editie speciala

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 27.06.2008
Polo Match este un nou nivel de echipare introdus de Volkswagen pentru a incuraja vanzarile subcompactului.

Esential

13.500 euro este pretul de pornire pentru Volkswagen Polo Match.
105 CP dezvolta motorul de 1.6 litri, cea mai puternica motorizare disponibila cu Volkswagen Polo Match.

Volkswagen a lansat astazi Polo Match, o editie limitata prin care se intentioneaza revigorarea modelului subcompact. Noua versiune speciala a lui Polo este derivata dintr-un nivel de echipare de baza al modelului si beneficiaza de o serie de imbunatatiri si dotari suplimentare.

Volkswagen Polo Match se distinge prin jantele de 15 inch din aliaj, proiectoare de ceata noi, spoilere redesenate, bandourile si manerele usilor in culoarea caroseriei, grila frontala cromata si blocurile optice fumurii imprumutate de la versiunea GTI. De asemenea, noua serie limitata a lui Polo dispune de trapa electrica, climatizare semi-automata, radio CD cu mp3, volan cu trei spite imbracat in piele, insertii din aluminiu, calculator de bord, oglinzi laterale electrice si degivrante si tapiserie speciala cu plafonul in culoare antacit intalnita si la Polo GTI.

Noua editie speciala a lui Volkswagen Polo este disponibila cu trei variante de motorizare pe benzina (1.2 litri si 70 CP, 1.4 litri si 80 CP sau 1.6 litri si 105 CP) si trei motorizari diesel (1.4 TDI – 70 CP, 1.4 TDI – 80 CP sau 1.9 TDI – 100 CP).

Pretul noului Volkswagen Polo Match este intre 13.500 si 16.600 euro. Odata cu introducerea noi finisari, constructorul german ofera sistemul de trapa electrica si pentru echiparile Carat, GTI si Cross fara costuri suplimentare.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru