Volkswagen pregateste un monovolum bazat pe Polo

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Volkswagen ar putea lansa in urmatorii doi ani un monovolum bazat pe noul Polo si o versiune mai agresiva a lui Beetle.

Hans Dieter Potsch, responsabilul financiar al companiei Volkswagen, a dezvaluit faptul ca germanii vor crea un monovolum bazat pe noul Polo si vor lansa ulterior si o versiune mai masculina a lui Beetle. Viitorul MPV bazat pe Polo va fi lansat in aproximativ doi ani.

Noul model nu va fi doar o versiune supradimensionata a lui Polo, ci va fi un monovolum de sine statator, care va complementa gama Polo. Volkswagen spera sa creeze un model de succes care va fi lansat in momentul in care piata auto va fi deja redresata din situatia dificila in care se afla momentan.

Inlocuitorul lui Volkswagen Beetle va avea trasaturi mai masculine pentru a atrage mai multi cumparatori. Studiile facute de specialistii Volkswagen au dovedit ca femeile vor cumpara masini apreciate si de barbati, dar barbatii nu vor cumpara modele apreciate doar de femei. Volkswagen va crea astfel o versiune masculina a lui Beetle, care ar trebui sa afiseze o atitudine diferita.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • VW
    ar fi foarte bn
    4 1
  • dc o sa fie in stilul polo crossover o sa fie grozav!!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru