Volkswagen Scirocco, primele detalii si fotografii

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 16.06.2008
Volkswagen a reinviat Scirocco. Legendarul coupe urmeaza sa fie comercializat in Europa din august.

Esential

200 CP va dezvolta unitatea TSI, cea mai puternica motorizare a lui Volkswagen Scirocco.

Volkswagen Scirocco va fi comercializat in Europa incepand din luna august si va avea un pret de pornire de 27.490 euro pentru echiparea de baza propulsata de unitatea TSI de 1.4 litri care dezvolta 120 CP. Pachetul de baza va include jante de 17 inch din aliaj, volanul si levierul franei de mana imbracate in piele, scaune sport tip “scoica”, sase airbaguri si un kit de caroserie sport.

Noul coupe Volkswagen va beneficia de transmisie manuala cu sase viteze in varianta standard, putand fi echipat de asemenea cu transmisiile DSG cu sase sau sapte rapoarte. Motorizarile lui Scirocco nu vor lasa de dorit, producatorul german pregatind o serie de unitati TSI de cilindree diferite care vor dezvolta pana la 200 CP, in timp ce variantele TDI ar putea livra pana la 140 CP.

Reinvierea legendarului coupe Volkswagen consemneaza introducerea celei de-a treia generatie Scirocco, precedentele scotand in fata cel mai bine vandut coupe din gama constructorului german, cu 800.000 de unitati comercializate.

Exemplarele noii generatii Scirocco vor fi asamblate pe linia de productie Volkswagen din Palmela, Portugalia.

Via | Motor Authority

Comentarii (62)

  • muuult
    muuult prea mult
    cer o gramada de bani pe el...o caruta de bani pentru o caruta bine slefuita
    nu zic...e vorba de traditie, e vorba de volkswagen da sunt prea multi bani pentru ceea ce ofera...
    0 0
  • cressty
    da, e mult
    e mult ca e un model nou,dar o sa scada in timp:)
    1 0
  • bogdan
    S U P E R B! lectie de design din partea celor de la VW (nu ma asteptam cand am vazut conceptul prima data), motorizarile sunt f cunoscute si f bune(dovada stau premiile din cadrul concursului motorul anului-ma refer la 1,4 si 2.0) este la inaltimea modelelor precedente...poate chiar peste!
    0 0
  • Melman
    Semnalizarea.....
    Astia de la VW sunt cu capul, ce dreacu concep semnalizatoarele fata asa de mici, asa sunt si la Pasat mici si jos. Probabil s-au gandit la soferi bucuresteni care oricum nu dau semnal sa nu se arda becul.... ca costa si ala nu mai e second, e nou.
    0 0
  • Este o jignire pretul acestei carute
    0 0
  • din moment ce GTI-ul incepe de la 20 mii stoc cat ati vrea sa coste bijuteria asta???care este frustrarea???nu face si fiatul asa ceva??a ...nici renaultul???aha asta era problema defapt, nu conteaza nivelul de confort din interior ,scaunele tip scoica si in fata si in spate imbracate in piele ,nu va plac nici jantele de 17(urate sunt alea din poze nu??) nu va mai plac nici motoarele de succes ...am inteles de ce sunt acre merele!un c30 cat costa??? un seria 1??
    0 0
  • this is a sport car
    asta da masina. eu zic ca merita toti banii.masina ii de calitate . eu nu cred ca ii prea scumpa pt pretul asta.are design sportiv . inauntru ii lux, nu am ce comenta
    0 0
  • Ce motoare de succes?
    Cat timp au de cand au aparut?
    Daca or sa fie ca si fsi-urile la anul or sa mai scoata o tehnologie.
    Asa e cand faci cantitate si nu calitate.
    0 0
  • Traian
    e frumoasa...
    n-ai ce zice, o masina frumoasa, nemteasca dar 27 mii pt. echiparea de baza, la 120 CP????... Un Civic Type-R cu 200CP e tot pe banii aia...sau un Opel GT, tot pe acolo :P bunjY, mai calm...ca faci un atac...daca e asa tare ia-ti doua si mergi cu ele in aceelasi timp
    0 0
  • :)
    ami place frumos :)
    0 0
  • tavione
    gunoi
    ce gunoi, au luat un golf si l'au restilizat, aaa, stai ca e concernul vw, care face un sasiu si 10 masini diferite pe el! mai trebuie sa scoata un tractor cu sasiu de q7/cayenne/touareg; slava domnului ca mai spala imaginea gti'ul
    0 0
  • URAGANU
    din nou Romanii
    Bai Romanilor posesori de LOGAN, renault-uri, citroenuri si alte cascarabete scumpe ?! Nu va e rusine sa spuneti ca asta e o masina slefuita sau restilizata ? Cand asta e un concept total desenat pe baza vechilor Scirocco ? Se vede ca aveti ochi NUMAI pentru cosciugele pe care le conduceti zilnic.
    -
    In alta ordine de idei, masina e superba, iar ca model sport si special isi merita banii. Sa-si ia Opel GT posesorii de pisicute siameze.
    -
    PAS
    0 0
  • Opel GT incepe de la 31.500 , Audi TT2 de la 30.500... de ce nu ar fi un pret corect pentru Scirocco ?
    0 0
  • toteu
    unde-i sportu ?:)) 1.4 120cp la 28k euro... mc... mai bine Laguna de 19k cu 2.0L daca tot faceti comparatii cu masinile "slabe si neconfortabile"
    0 0
  • clio rs, peugeot rc, honda
    Nu va suparati, dar in pretul ala cu motoru de 1.4 se incardreaza Clio RS, Peugeot 206 RC, Honda care il rupe in 2 pe saracul 1.4 daca tot suntei voi sportivi vw si ceilalti care nu-s nemti fac masini de 2 bani
    0 0
  • Magyari
    toteu
    Si totusi care e legatura intre Laguna si Scirocco !? Mai faci si afirmatii haioase.....
    0 0
  • seamana cu sandero!!!!!
    Sa incep eu:Seamana cu sandero inclusiv la motorizari.Masina asta nu este fabricata pentru "bogatii" tarii noastre cu Logan si Megan si jmecherii dastea sport scumpe cu geamuri fumurii.In alta ordine de ideei asta e singurul design care imi place chiar arata a masina nu a "cascarabete, partolete de 9000 euro frantuzesti cu tva si daca o cumperi acum platesti la anu".In concluzie nu e facuta pentru frustati si retardatii, de 2 lei care au mers numai cu dacie toata viata si in dacie o sa ramana.
    Hai ca m-am distrat cu voi!!!
    0 0
  • Se vede clar...
    Vai si amar de comentariile voastre. Ala e Logan, alalalt e Laguna...cand nu ai vazut toata viata altceva decat Logan, sigur ca numai cu el poti sa compari orice alta masina.

    Mototarele sunt cele care sunt pe tot grupul, sunt bune si oarecum puternice dar nu au caracter aparte cum e un VTEC sau Boxer. Pacat ca nu au ceva mai special pe masinuta asta, dar sa scoti motoare noi e greu, nu merge asa cu una cu doua.
    De semanat, depinde din ce unghi privesti. Eu zic ca nu prea.
    Fara nici o legatura, zilele trecute ma gandeam sa imi iau un Corrado G60. Ma intreb pe ala cand il mai invie ?
    0 0
  • Aoleu
    Cata prostie in tara asta.Cum poti sa faci comparatie intre Renault si Volkswagen?Conduc si una si alta si nu se compara absolut deloc.Da,traim in Romania...
    0 0
  • toteu
    poti face comparatie chiar imensa... gaseste o masina care sa coste cat laguna 3 de la vw... si condule pe amundoua... vezi si consum si interior si ce mai vrei tu... dar bineinteles ca esti doar un pusti care nu a pus mana decat pe masina sh adusa din Bangladesh a lu tata
    0 0
  • asa e !!!
    Da ma dar daca iti ei laguana la nivel de laguna ramai nimic mai mult.Nu stiu ce termen de comparatie ar exista intre aceste 2 marci dar rumanu crescut in dacie compara mere cu pere.
    0 0
  • pt magyari
    pt magyari
    legatura e ca au fost comparat reno mai sus cu vw.. sirocco e un golf cu motor de 1.4 si 28k , iar Laguna 3 e ditamai masina care ofera orice peste sirocco ala de 28k... asa ca de ce mi-as lua asa ceva? voi aparati firma nu bucata de fier... mi-e scarba de cei care apara o firma care cauta numa sa se imbogateasca pe spatele celor care au mandrie.. au vw, au bmw, au nu mai stiu ce
    0 0
  • steveo
    .......
    eu nu s fan VW..... dar scirocco asta e super reusit, cel putin din punct de vedere estetic.!
    0 0
  • premium
    Dragilor, arata foarte bine, este sport si este premium, premium, toate astea costa, daca nu aveti bani, nu criticati, il admirati discret, ca mine, si va cumparati Fiat Grande Punto, tot ca mine.
    Bafta!
    0 0
  • exclusivism
    Inca ceva: exclusivismul se plateste scump, foarte scump, credeti ca investitia intr-un Aston Martin sau Ferrari se justifica pana la ultumul banut, nu, dar exclusivitatea se plateste scump. Vreti sa iesiti din tipar si sa fiti admirat, atunci costa...
    0 0
  • tigani...nu prea arata a vw deci arata bine...eu unul nu mi-as cumpara-o daca as avea banii...ramne masina poporului...asa ca stati departe.dacia este pentru voi...nici nu meritam mai mult.orice masina prezentata este si cea mai lux dar si cea mai gunoi, din descrierile facute de noi.
    eu zic ca masina se incadreaza bine in segmentul ei...cumparatorii vor face diferenta nu cei care comenteaza.acest forum nu este fanclub al nici unei marci.scrieti despre masini nu va bateti joc unii de altii(e greu...stiu).
    0 0
  • pret
    mi se pare mult pentru versiunea de baza...mai ales ca iti poti lua Golf GTI cu mai multe optiuni la acelasi pret...
    0 0
  • R36 Sciroco
    foarte frumoasa...si vor veni si motoare mai tari! eu am un golf V R32, 250 de cai. golf 6 gti va avea 265 de cai (motoru de pe audi s3), iar golf 6 R32 va avea undeva in jur de 300 de cai...deci fiti siguri, cand va aparea generatia noua de golf, vor pune si pe scirocco motoarele de 265, respectiv 300 de cai...si atunci va fi supermasina, pt ca e foarte aerodinamica si abila pe circuit (versiunea de 24 de ore a scos timpi foarte buni pe Nordschleife)...si nu mai comparati masinile germane (care sunt cele mai bune), cu alea frantuzesti (reno isi bate joc in continuare de romani, facand dacii cu look de megane si clio de acum 10 ani...uitati ce a facut vw din skoda...nu o sa faca reno intr-o mie de ani din dacia!) doar masinile japoneze, engleze si italiene se apropie de cele germane (mai ales la categoria supercaruri: nissan skyine gtr, aston, lambo, ferrari, lotus...) asa ca mai lasati-ne cu masinile frantuzesti...btw, noul laguna e oribil...cel putin din spate, versiunea sedan...are niste faruri, am ramas socat cand l-am vazut...inalt si urat...
    0 0
  • Doamne apara si pazeste!!!
    este incredibil cata prostie exista pe aceste forumuri. cati analfabeti care scriu fel de fel de aberatii... auzi tu la retardatul ala cu laguna3... taci frate din gura ca prost gramada... condu-ti linistit junghiu ala de reno... si nu mai face comparatii aiurea in tramvai...
    0 0
  • rectificare
    taci frate din gura ca ESTI prost gramada...
    0 0
  • Traian
    premium?
    ...cam cat de premium si exclusivist e un vw??? Adevaru e ca...rar vezi un vw pe strada, nu? :))...
    0 0
  • vw
    vw in sine nu e premium...e o masina normala pt oameni normali, din clasa medie...dar au modele premiu (phaeton, touareg)...ideea e ca e un concert, si marcile predominant premium sunt audi, lambo, bentley...(nici toate audi nu sunt premium, audi a3 nu e tocmai premium)...vw nu a vrut niciodata sa fie premium...daca ar vrea, ar putea, dar ar disparea de pe piata...o masina care se cheama "masina poporului" nu are cum sa fie premium (din punctul asta de vedere, phaeton, touareg nu ar avea ce cauta sub marca vw)...dar cate masini frantuzesti pot fi bagate in clasa premium (citroen c6, care nici macar nu se apropie de e-klasse sau seria 5...peogeot 607...de la reno nu prea e nimic...se stie oricum ca peugeot e "mercedesul francezilor", nicidecum reno...
    0 0
  • idioti
    mah e plin de idioti in romanica asta. la orice stire se trezeste minim un "destept" sa isi laude loganul sau alte exemplare esuate. mie scirocco asta mi se pare superb si pretul e unu rezonabil tinand cont de categoria din care face parte. mai vad pe aici oameni cu IQ negativ care il compara cu e-class sau 607 sau alte masin care se pot numi limuzine. whatever ...... numai in catunul nostru putem vedea asemenea discutii. per total nota 10 pt VW
    0 0
  • hm.....
    Design ? fiabilitate ? premium ? La partea de design ce-i de la vw au reusit sa faca ceva agresiv , usor dinamic , atat . Nu poti spune ca e frumoasa ca ai supara cativa italieni si vreo 2 britanici. Inovatoare in design, nici pe departe nu e. Civicul de exemplu , nici el nu este frumos , dar este inovator , este "eyecatching". In schimb , cu formele Scirocco-ului te obisnuiesti foarte repede , ajung chiar sa te plictiseasca. Acum hai sa trecem la motorizari si la fiabilitate. Am golf 5 la firma si un passat nou . Passatul e tot prin service , iar golful merge struna. Deci nu pot sa ma pronunt exact in ceea ce priveste cifrele fiabilitatii. Oricum este o masina noua, si de aceea acest aspect ar trebui sa fie pe ultimu plan, mai ales ca toti constructorii se starduiesc sa ajunga la un nivel egal, unii reushind unii nu :). Si acum partea cu premium. Din grupul VAG , premuim este Audi , nu vw , desi calitatea este la fel , ma rog cu diferente infime. Asa ca nu vad de ce ai da cu 10.000 de euro in plus pentru un golf cu alta haina. O fi avand el vreo 4 chestii in plus fata de golf, dar nu cred ca valoare lor atinge aceasta diferenta de pret. Cred ca concurenta are aceeai calitate la pret mult mai mic, si cine isi va cumpara Scirocco , o va face doar pentru propria lui placere si nu pentru niste motive intemeiate , niste argumente viabile. Oricum la 26.000 euro gasesti placeri mult mai exotice si mai interesante pe 4 roti. A , si inca ceva: este o parere personala , deci asta nu inseamna ca este general valabila (pentru cei care se vor lega de acest comentariu :) )
    0 0
  • pret
    Pe un alt site, am vazut ca pretul de pornire in germania ar fi de fapt 21750 euro....
    0 0
  • ..
    Frumoasa este asa ca nu carcotiti. dar e scumpa mama! tare de tot. cat o ajunge modelul de top?
    0 0
  • pt ALIN
    se trezesc tzaranii sa comenteze fara sa citeasca tot mesajul...aline, nu am comparat scirocco cu e-klasse si 707...citeste pana la capat, esti varza...nici macar nu mai era discutia despre scirocco...era vorba doar despre masini premium de la vw si despre faptul ca vw nu e o marca premium (in afara de phaeton, touareg si poate passat cc...bine, si passat r36 si golf r32)...si apoi am facut o comparatie intre masinile premium germane si cele frantuzesti...concret, am spus ca masinile frantuzesti din clasa premium (care sunt doar 2: 607 si c6) nu se compara cu cele germane (care sunt o multime: a6, a8, q7, q5, seria5, 6, 7, x5, x6, e-klasse, s-klasse, ml, gl, r-klasse...etc..o sa mai treaca ceva secole pana cand o sa ajunga francezii sa aiba atatea modele in portofoliu)...deci citeste tot mesajul mai maimutz...

    si pentru GT: calitatea nu este deloc la fel intre audi si vw: la firma avem passat highline, "full", cum zice romanu', care costa cam 50.000 si a6, 3.0 tdi...si nu se compara...la vw e plastic de calitate mult mai proasta si zdrangane...si eu am un vw, cica premium, de 45.000 de euro, si nu sunt multumit de calitatea plasticelor...si chiar nu sunt fan vw...miam luat masina pt ca am luato second (daca masina de 5 luni cu 10.000 rulati se poate numi second, si am luato la jumate de pret, si cu banii aia nu prea luam altceva mai performant si mai "premium"...
    acum sa ajung unde vroiam: la parerea, conform careia la 26.000 gasesti ceva mai exotic si mai interesant: nu prea! da exemple, daca poti: ce gasesti? honda s2000? e cabrio...uite, ma gandesc, si chiar numi vine nimic in minte? mini?! ce gasesti tu mai exotic la banii astia?! ferrari din 60?! caterham poate? sau poate un ariel atom?! nu prea cred...si pretul e chiar ok, avand in vedere ca un audi a3 cabrio, masina de femei, costa 45.000 de euro! sau un bmw seria 1 fara optiuni 33.000! masina arata foarte bine, are chestii noi fata de gti (care vor fi introduse si pe gti, e adevarat)...e la fel de scumpa ca gti, dar mult mai frumoasa, e altceva...e agresiva, e total alta clasa decat gti...acum sunt sigur ca or sa vina unii sa zica ca e mai scumpa ca pejo RC sau mai stiu eu ce...dar nu se compara o oribilitate de pejo (206 RC si 206 in general e masina de femei...vezi CC ELLE:))) cu scirocco! cam atat...daca mai aveti alte pareri, exprimati-le...dar va rog cititi mesajele in intregime si dati argumente!
    0 0
  • turnada
    pt uraganu
    masina-i nasoala - urata - hidoasa si scumpa, iar tu un idiot - cretin- tampit -debil mintal - pt care tot ce-i made in romania este de prost gust. asa-i ca ai vreun golf de 5-6 ani tunat?
    0 0
  • exagerat de mult!
    e frumoasa si agresiva..ca aspect.. nota 9,5. dar ce-i cu pretul asta??? prea mult pt varianta de baza!! si motor de 1.4? pacat...
    0 0
  • 1.4 care la cei 120 cai(200 NM cuplu) ia suta in 9,7 mi se pare (hai mana sus care aveti masini care iau suta in 9,7) pt detalii complete http://www.worldcarfans.com/9080616.013/2009-vw-scirocco-in-depth
    aveti aici fff multe informatii
    0 0
  • andrei
    romanii si VW:))
    sunteti belea rau de tot...tocmai ce am ajuns acasa , si am zis sa ma uit si eu la un film ... cik sa ma destind .. dar va zic k nu mai e nevoie..comedia mai mare decat pe sit'ul asta nu ai sa vezi :)). cat despre VW, e o masina ok, am mers kiar ieri cu un golf 5, si mi-a placut, e ceva bun la banii pe care-i dai p el(nu am vw, sa fie clar), despre passat...hmm la banii aia itzi ei o mazda 6 (fugi la dealer si uitate cat de "zoom zoom " e, eu am fost si am ramas masca;), dar neah e o kestie de gusturi).
    Sirocco e o masina premium , de la VW, bravo lor , au scos ceva frumos, cu motorase cat de cat performante(ce? .. te uiti ca e 1.4....tot cat 1.6 al tau scoate), pretul....este...ok , tzinand cont de concurenta pe care o are. mie imi place
    0 0
  • looseri
    pt cei care comenteaza aiurea si condamna VW...pai unde a fost odata si unde a ajuns ..din masina poporului!!! sa vad eu renault sau peugeot ajungand la aceeasi valoare , ca am mers cu ambele si sunt varza..si oricum pt cei ce se cearta pe net...chiar daca iesi invingator tot un retardat esti
    0 0
  • re:
    cam mare pretu.. mai bine un golf GTI, cat ca nu arata asa bine.. dar 120 CP nu is 200 CP...
    oricum ii cam praf site-ul asta la preturi.. nu prea cred k o sa coste ce mai ieftina versiune mai mult de 18000-19000 euro fara TVA
    0 0
  • Anonymus
    corrado
    Daca asta incepe de la 27.000 euro, inseamna ca daca o sa scoata si corrado, ala va incepe de la 35.000 de euro...
    mi se pare cam scump la banii astia...
    0 0
  • Toyota? Eu asa as zice. Mai bine imi iau un Auris. Vb de design, ca si tehnica nu ma pricep
    0 0
  • bai mutzunachilor....
    am si eu o intrebare.. ca toti va dati mari maestrii in masini.. cati dintre voi stiti k primul model de scirocco a fost o masina accesibila ca si pret si s-a vandut foarte bine, numai k la noi erau alte vremuri atunci... si nu aveai de unde sa alegi astfel de masini. si dak ar fi sa fie cat zic ciumpalacii astia de pe site.. k is praf... la banii aia.. mai pui ceva si iti iei un TT. si TT nu vine cu 122 de CP, plus forma, etc... si pana la urma... de ce sa dai atata pe 122 de CP?cand poti sa ai 200 sau 230 de CP pe un GTI respectiv GTI edition 30? pt forma?well.. 122 nu is 200 si nici macar 230. pentru ca fratilor...si imaginea e importanta... dar dak va luati dupa italieni.. care stiu sa faca masini sport.. precum lamb, ferrari, maserati... astia au o vorba: il motore è tutto. asa ca trageti voi concluzii de aici...
    ca la pretu ala.. n-o sa se vanda masina la asteptari.. si volkswagen.. produce in masa...
    ramaneti voi fideli la marcile voastre... da macar dezbateti o tema cu bun simt, si dak chiar stiti.. ca cei care chiar stiu despre masini, si stiu sa si vb.. ise pot numara pe degete... restu sunteti de umplutura... mai invatati cativa ani, mai cititi si pe urma.. dativa cu presupusu
    respecte pt cei care apreciaza masinile asa cum sunt si care tin la marca lor in limita bunului simt.. restu..
    0 0
  • triple x
    mda ce sa zic si de italieni...alfa GT(ca asta e in ac clasa) cat costa?? 24 mii cu motor de 140 HP de 1.8 ..mare branza 20 cai in plus! uitati-va cu cate vine in pachetul de baza scciroco pe siturile de specialitate si pe urma vorbiti! totul este tratat la nivel f ridicat de la scaune la roti!
    0 0
  • exact
    bravo baieti (astia 2 de dinainte)...ma bucur ca mai sunt oameni normal, care isi sustin parerile in mod civilizat...scirocco de 122 de cai n-o sa coste in nici un caz 27.000...si intr-adevar totul e la superlativ inauntru...ca si in afara...si pt cei care au bani si vor mai mult, o sa aveti parte de motor de 300 de cai...si pentru cei care aveti si mai multi bani, luati-va rs4, noul chevy camaro, dodge challanger, sau noul skyline...
    0 0
  • revin...
    legat de ce am spus mai sus... cu preturi... acum am citit un articol pe automotorundsport.de(ceea mai apreciata publicatie europeana..dupa mine, si cea mai serioasa), si la ei altfel stau preturile... nu ce au spus baietii astia de la automarket...preturile in germania sunt cam asa:
    1.4 TSI 122 CP - 21750 Euro 140
    1.4 TSI 160 CP - 23300 Euro
    2.0 TFSI 200 CP - 25550 Euro
    2.0 TFSI DSG 200 CP - 27400 Euro
    2.0 TDI 140 CP - 25375 Euro
    2.0 TDI 170 CP - 26500 Euro
    si preturile astea is sub ceea ce au scris cei de la automarket... asa k pentru romania preturile o sa fie undeva cu 2000-3000 euro mai mici...
    deci undeva spre 19000-20000.
    numai bine tuturor si ne vedem la o alta dezbatere
    va salut
    Iulian
    0 0
  • tot eu
    ...
    Se observa o tendinta a producatorilor de a "crea" autoturisme din ce in ce mai URATE! De ce as plati o suma foarte mare de bani pentru o masina care "se uita urat la mine"!!!???? Imi cumpar o masina in care ar trebui sa ma simt bine, care sa imi inspire incredere, care sa aibe un "look" sa spun prietenos. Imi imaginez pe cel de la volan, care va prelua cu siguranta din caracterul agresiv al masinii, transformandu-se intr-un "zmeu" al asfaltului, cum va conduce ca tampitu' punand in pericol siguranta celorlati participanti la trafic!!! Toate acestea pentru ca masina lui arata "foarte foarte agresiv" (a se citi HIDOASA)!
    0 0
  • hahaha....
    mai "tot eu", esti comic tare:)) daca ar fi dupa tine, nu si-ar mai cumpara nimeni lambo, ferrari sau alte masini cu look agresiv...sau hidos=)) hai ca m-ai distrat tare de tot...ce logica aiurea...adica toti mosnegii cu bani prorpietari de ferrari sunt dupa tine "zmei ai soselelor"?! hahaha...poate la noi au tinerii si interlopii ferrari...dar in vest, unde valorile mai sunt cat de cat randuite corect, au oameni peste 50 de ani ferrari (in germania, in orasul in care stau, vad zilnic cel putin 20 de porsche...si nu boxster...am vazut si ferrari si lambo...si cei de la volan sunt oameni peste 50 de ani, genul care joaca golf...sportul ala "agresiv" in care se loveste o minge cu crosa si se pare ca mingea te-a lovit pe tine, si te-a afectat grav...asa ca mai lasa-ne cu logica ta de fier...hai ca m-ai distrat...
    0 0
  • tot eu
    drept la replica (hahaha de sven)
    Cum poti compara hidosenia asta cu rafinamentul unui lambo(rghini). Oricum ai dat-o prin balarii cu bosorogii care joaca golf si conduc porsche.... Cu siguranta te regasesti printre cei care isi "tuneaza" conserva (dacia) si se cred la volanul unui supercar!

    DUDE!

    Stima,
    0 0
  • anonim
    sunteti varza
    bahhhh sunteti varza rauuu de rasul lomeee daca vede Basescu va faceti de ras rauuu mai bn nu mai vorbiti ca orcum nu stiti sa vorbiti sirocco e nasoala rauu atat de scump mai bine te lipsesti de ea si iei 2 Audiuri ce stiti voi
    0 0
  • fmg la toti...
    0 0
  • ionuttttttttt alexandria
    ie frumoasa da ie in 2 usi (coupe)
    mi-as loa si eu una zaw dar ie in 2 usi ie super mistoagaty gagici cu ia
    0 0
  • crocodilu
    versus??
    dupa cum vad, 75% din cei care au postat habar nu au de masini, ce inseamna cuplu motor, etc... moaaaa are 150cp !!! cuplu de 200... nasol in cazul asta , sau un cuplu de 280 dar la 7000rpm.. la fel de nasol.
    Tot huiduiti masinile frantuzesti. de ce? cati dintre voi ati condus un C4? C5? de c6 nu mai vorbesc ca nu are rost. NICIODATA o masina germana nu ofera la aceeasi bani ce ofera o frantuzeasca.
    "citro sau reno" nhu sunt consacrate ca masini extrem de sportive, citro are mai multa inovatie in masini decat multe alte marci consacrate si asta la preturi f competitive.
    per total imi place Scirocco dar nu rupe gura targului. mai ales cu pretul la model de 1.4... asta ma face sa afisez un zambet ironic.... si personal refuz vehement sa platesc sigla de VW, care data jos de pe masini cred ca ar schimba si comentariile de aici, si din masina de vis s-ar transforma intr-o masina .... mediocra. repet !!! parerea mea.
    0 0
  • godras
    scirocco
    am vazut-o pe strada pe hidoasa "din fata zana si din spate ciuma " spatele e ca de broasca cocosata, nu vreau sa critic ca nu-mi permit una ca ea dar trebuia lucrat mai mult la spate "frumusica cocosata"
    0 0
  • Tata3e3
    Sunteti Praf...
    Bai ... papagalilor .... voi astia de ziceti voi vb urate ...despre vw ...pun pariu ca u nici macar nu sti cum se scrie.. mai ales sa fi mers vreodata cu el ... nu compara u meganul sau p n m ... cu vw ...iti arat eu golf 3...(nu 5 sau altceva) ...care la motorul lui pune in cur ...si un megan ..si un 206 ..si multe altele ...si nu modificat ....asa ca sa nu ma dau exemplu pe mine cu un golf v ...si daca tot ziceti de logan ... sunt wv care consuma mult mai putin decat un logan ...si ai mai multe avantaje .. dar bine ..daca u esti un taran ...si ... in fine...cu 2 mii de euro iti faci loganu brici ... eu cu 2 mii de euro deabia imi iau 2 stergatoare... :)) ...de asta te incanta pe tine ... :)) ... in fine ..am dat-o aiurea ...va pup si am plecat .. la o tura poate gasesc in loc .. .un scirocco ..si vin sa va dau o tura ... pt vw-isti ... :)) .. .mult respect ...
    0 0
  • traim in romania o tara ciudata
    poi mo fratilor yo cred k voi sunteti invidiosi k nu va tin buzunarele sa va luati si voi asemenea bijuterie aia e chestia ramaneti mo q dacia 1410 k aia e de voi sau loganuri de cacat in caz de accident nici airbag-uyrile nu se deschid ........mai uitativa si voi
    0 0
  • florin
    am vazut un vw sirocco rosu in bucuresti colentina adevarat inmatriculat in italia am ramas masca cum arata e prea tare pretul e cam exagerat la pretul lui mai bine iei altceva .... nu trebui sa te uiti cum arata ci la ce are sub capota
    0 0
  • prosti
    ba prostilor...nu stiti voi ce e ala un scirocco........il am de 2 luni motor 2.0 190 cp.luat de la reprezentanta vw, ma costat 28.458euro cu tot cu inmatriculare si tot cei trebuie.lam probat ba fraierilor si merge nai treaba.....iam da 220km/h pe o straduta necirculata si inca mai ducea.....
    as propune sa va retrageti cuvintele si mai intai sa-l incercati, dupa aia sa comentati
    0 0
  • prostii!!
    nu va mai bateti capul cu fraerii pt ca ei habar nu au cum se scrie nunele acestei masini...intradevar o masina reusita din toate punctele de vedere!! bafta la toata lumea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru