Volkswagen Scirocco primeste un diesel de 170 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Fanii modelului Scirocco vor putea opta acum pentru o noua motorizare, un diesel de 2.0 litri TDI, care ofera 170 de cai putere si un consum de numai 4.4 litri/km.

Pentru cei care isi doreau un Scirocco puternic dar economic, Volkswagen a lansat o noua versiune diesel pentru modelul sportiv.

Botezata Scirocco GT TDI, noua optiune de motorizare ofera publicului un propulsor de 2.0 litri capabil sa livreze 170 de cai putere si un cuplu motor de 350 Nm, resimtit destul de devreme, de la 1750 de rotatii. Unitatea diesel poate fi cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte sau la celebra cutie de viteze DSG.

Puterea oferita de unitatea TDI ii permite noii versiuni Scirocco sa sprinteze pana la 100 de km/h in doar 8.1 secunde si sa atinga o viteza maxima de 222 km/h. Chiar si asa, Scirocco GT TDI nu face exceptii cand vine vorba de consum, valoarea medie a acestui fiind de numai 4.4 litri/100 de km. Cantitatea de emisii este si ea una destul de scazuta, de numai 139 g/km.

Vesiunea noua vine si cu o lista de echipare mai bogata, care include printre altele sistem audio cu magazie de 6 CD-uri, senzori de ploaie si lumina, computer multifunctional si aer conditionat climatic cu functionare pe doua zone.

via | Zercustoms

Comentarii (12)

  • nu da
    ori 4.4 nu e corect ?! ori 139 g/km
    ceva nu da ..139 g/km e plauzibil dar 4.4 consum..
    8 3
  • consum
    emisiile sunt de 139g/km dar consumul mediu anuntat de vw este de 5.3. Cel scris aici de 4.4 e foarte aproape de valoarea consumului in regim extraurban de 4.3.
    7 1
  • Bine bine...
    In orice caz, consuma foarte putin pentru 170 de cai! Dar ma intreb care o fi pretul masinii cu o astfel de motorizare...
    2 1
  • Aha
    Degeaba , tot un kk comunist ramane. Nemtii astia ar tre sa ramana la suruburi...........
    5 17
  • george
    IMAGINATIE BOGATA
    @ Gicu

    Ti-ai stimulat cumva imaginatia cu ceva substante interzise? Cum ai ajuns tu la concluzia ca Scirocco e "tot un kk comunist"?

    Si daca-ti mai raman resurse neuronale, as vrea sa stiu ce ai de spus despre firmele auto americane. Daca n-ai ce sa spui, o sa inteleg ca resursele ti s-au epuizat...
    6 2
  • nu sunt redactor la automarket dar stiu ca "stergeti" se scrie intr-un singur cuvant
    5 1
  • Aha
    DRAGA GEORGE , AM AJUNS LA CONCLUZIA CA E "TOT UN KK COMUNIST" , LA FEL CA TOATE MASINILE GERMANE(NEMTESTI , DACA IUBESTI LIMBA RUSA). Da , resursele mi s-au epuizat.............
    1 6
  • frumoasa, binevenit Diesel de 170CP
    Imi place masina, Pentru 2 persoane o OK, locurile din spate mi se par cam claustrofobe,
    Per ansamblu o masina foarte reusita. Motorul diesel 170CP daca consum 6,7% mediu o sa atraga foarte multi clienti.
    1 0
  • Pretul porneste de la 26550 euro
    Pretul la nemti porneste de la 26.550Euro, la noi banuiesc ca o sa fie de pe la 24.000 Eur pornirea
    2 0
  • george
    DESTUL DE FUDUL
    @ Gicu

    CUM AI AJUNS LA ACEASTA CONCLUZIE?!? ASTA ERA INTREBAREA...Se pare ca am intuit bine ca ai ramas fara "benzina"...mai nasol e ca n-ai ramas fara ambitie...
    0 0
  • felicitari Automarket
    Felicitari Automarket pentru modul de adaugare a comentariilor cat si pentru rubrica adaugata de butoane si "reporteaza abuz:"
    Frumos si usor
    0 0
  • ma ..nene la dracu mai vb.de consum cand vrei sa iti iei scirocco,,stii foarte bine ca consumul mai consta si in ce fel conduci tu masina..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru