Volkswagen va micsora productia lui Touran

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.10.2008
Oficialii VW au anuntat ca vor reduce productia modelului Touran. Aceasta masura a fost luata din cauza cererii scazute.

Esential

138.000 unitati VW Touran vor fi produse in cursul acestui an.

Volkswagen va micsora productia modelului Touran, din cauza cererii in scadere pentru acest model. In locul acestuia se vor produce mai multe modele Tiguan.

Subsidiara VW Auto 5000  trebuia sa produca 156.000 unitati Touran in cursul acestui an. In urma schimbarii efectuate in planul de productie, aceasta va produce numai 138.000 unitati.   

Productia lui Tiguan a fost suplimentata deoarece listele de asteptare pentru acest model s-au marit, durata medie de livrare a unui model in Germania fiind intre 6 si 12 luni. Subsidiara Auto 5000 a fost constituita ca fabrica separata in anul 2001.

Aceasta a preluat fostii angajati VW, fiind deja pregatiti pentru productie si i-a platit mai putin in comparatie cu alte fabrici din Wolfsburg.

Volkswagen Touran a fost lansat in anul 2003, MPV-ul primind un facelift in anul 2007.

Via | JustAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru