Volvo prezinta primul sau coupe cu patru usi – SC90 Concept

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.01.2009
Designerii Volvo au creat un studiu de design bazat pe conceptul S60, sub forma unui coupe cu patru usi.

Nouphone J. Bansasine, designer Volvo, a creat un concept agresiv pentru marca suedeza. Acesta se numeste SC90 Concept si este bazat pe S60 Concept, prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Detroit. Modelul este un studiu de design asupra unui coupe cu patru usi de la Volvo.

Daca producatorul suedez decide sa implementeze un model cu un design similar, acesta va revolutiona marca din punct de vedere stilistic. Volvo SC90 are o silueta complexa, demna de admirat, care are surprize la tot pasul.

Liniile acestui model sunt inspirate din coupe-uri cu patru usi precum Aston Martin Rapide, Mercedes CLS si BMW CS Concept. Astfel, Nouphone Bansasine a creat un model cu totul inovator, fara a copia implicit design-ul unui model.

Agresivitatea si dinamismul sunt cuvinte cheie in caracterul lui SC90, modelul avand capacitatea de a salva marca suedeza de la colaps. Desi lansarea unui model precum SC90 ar fi o miscare riscanta pentru Volvo, piata coupe-urilor cu patru usi este in crestere iar suedezii ar putea sa castige lozul cel mare cu acest model.

Via | Autoblog

 

Comentarii (3)

  • Marius
    E marfa
    In sfarsit ceva interesat de la Volvo. Au mai scapat de designul ala oarecum cuminte, oficial si plictisitor.
    Keep going!
    0 0
  • mandrake
    wow
    cat de frumoasa e... sper sa ramana asa numai.
    1 0
  • posesor de volvo
    super
    Daca o produc, voi fi printre primii care o comanda. Dar nu din Romania ca nu merita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru