Vorsteiner a creat un pachet aerodinamic pentru BMW X6 M

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.03.2010
BMW X6 M a primit inca un kit de tuning, de data aceasta fiind vorba de un pachet estetic realizat de tunerii de la Vorsteiner.

Tunerii de la Vorsteiner au creat inca un kit aerodinamic pentru BMW, de data aceasta pentru modelul X6 M. Pachetul se numeste VRS Aero si este cea mai noua adaugire la gama tunerului. Pachetul estetic este realizat din fibra de carbon si exceleaza la calitate gratie modului in care a fost realizat. Cei de la Vorsteiner fabrica toate elementele din fibra de carbon in vid, ceea ce le confera o rezistenta cu 30% mai mare fata de echivalentul realizat prin metode conventionale.

Pachetul aerodinamic contine o buza pentru spoilerul fata, o capota ventilata, un cozoroc pentru luneta, un spoiler montat pe usa hayon-ului si un difuzor de aer spate. Toate aceste elemente sunt completate de un set de jante din aliaj, modelul V-102, care au o dimensiune de 23 de inch si sunt echipate cu anvelope Michelin.

Noua capota din fibra de carbon este cu 40% mai usoara decat capota originala a lui X6M, iar aceasta este echipata cu o serie de fante de aerisire care asigura ventilarea optima a motorului.Difuzorul de aer spate al acestui model subliniaza forma barei de protectie spate si a evacuarii, iar forma acestuia accelereaza cursul de aer de sub vehicul.

Via | Motorward

Comentarii (2)

  • masina asta e pur si simplu un fenomen auto ...foarte contraversata ,foarte mediatizata,foarte...fara rival...
    7 4
  • anonim
    sunt un mare fan BMW iar acest lucru mi se pare absolut fantastic...te lasa fara cuvinte...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru