VW a prelungit cu încă cinci ani mandatul preşedintelui Martin Winterkorn

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.01.2011
Martin Winterkorn va conduce destinele Grupului Volkswagen pentru încă cel puţin cinci ani. Germanul de 63 de ani a fost reconfirmat în funcţie de Consiliul de Administraţie al Grupului.

Grupul Volkswagen (VAG) a anunţat astăzi, printr-un comunicat de presă, că mandatul pe care Martin Winterkorn îl are la şefia grupului a fost perlungit cu încă cinci ani, germanul urmând să fie preşedintele VAG până în 2016. Decizia Consiliului de Administraţie a fost una unanimă.

Martin Winterkorn (63 de ani) se află în fruntea Grupului Volkswagen din 1 ianuarie 2007, iar contractul său vechi a expirat în 31 decembrie anului trecut. Anterior, Winterkorn fusese şeful mărcii Audi şi a preluat şefia de la Bernd Pischetsrieder.

Printre realizările mandatului de până acum al lui Winterkorn se numără apariţia Scania în portofoliul VAG şi fuziunea cu Porsche, care a devenit astfel a zecea marcă din portofoliul grupului german. Planurile de viitor ale lui Winterkorn sunt deja publice, cea mai importantă ţintă fiind detronarea celor de la Toyota din prima poziţie a topului mondial al constructorilor auto până în 2018.

via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • Si vor reusi
    Pentru ca au conducere extrem de capabila
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru