VW Golf 6 e disponibil acum si in versiune 4Motion

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.12.2008
Volkswagen Golf 6 poate fi comandat si cu tractiune integrala 4Motion.

Clientii Volkswagen pot comanda modelul Golf 6 si cu tractiune integrala 4Motion. Sistemul 4Motion este acelasi cu cel de pe Golf 5, deoarece acesta se afla deja la a doua generatie si nu are nevoie de imbunatatiri majore, in conditiile in care arhitectura celor doua generatii Golf este asemanatoare.

Prima generatie a sistemului 4Motion a fost prezentata in anul 1998, scopul fiind acela de a continua linia sistemului Syncro. Pana astazi s-au vandut 100.000 unitati ale modelului Golf in versiune cu tractiune integrala. Pachetul 4Motion foloseste un cuplaj Haldex care poate imparti puterea motorului intre punti dupa nevoie, pentru a asigura stabilitatea si tractiunea automobilului.

In versiunea care echipeaza Golf VI, acesta este mai silentios si mai sensibil, iar intervalele de service au fost marite. Acum, sistemul 4Motion are nevoie de un schimb de ulei o data la 60.000 km, fata de 30.000 km la generatia anterioara, pe cand schimbarea filtrului trebuie efectuata o data la patru ani.

Singura versiune de motorizare echipata cu sistemul 4Motion este cea de 2.0 litri TDI, 140 CP si o transmisie manuala cu sase trepte. Modelul poate atinge o viteza maxima de 206 km/h si realizeaza sprintul 0-100 km/h in 9.5 secunde. In Germania, Golf VI 4MOTION are un pret de 25.750 euro in versiunea de echipare Comfort Line.

Via | MotorAuthority

Taguri: 4Motion, TDI, VW, Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru