VW Golf Plus a fost dezvaluit la Salonul Auto din Bologna

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.12.2008
Noul Volkswagen Golf Plus a fost dezvaluit astazi la Salonul Auto de la Bologna.

Volkswagen a dezvaluit noul Golf Plus la Salonul Auto de la Bologna. Bazat pe a sasea generatie a lui Golf, acesta primeste o parte frontala similara cu cea a lui Golf 6 si o parte posterioara in stilul lui Golf 5 Plus. Acum, Golf Plus are un aspect mai sportiv cu ajutorul caruia Volkswagen spera sa vanda mai multe modele.

Primele imagini ale lui Golf Plus au ajuns in fata publicului din greseala, la inceputul acestei saptamani, atunci cand o brosura a acestui model a fost inmanata din unor jurnalisti olandezi la Salonul de Tuning de la Essen. Pe langa modificarile exterioare, Golf Plus va primi materiale noi la interior si o noua paleta de culori.

Gama de motorizari va fi similara cu cea disponibila pentru Golf si include doua motoare pe benzina si doua propulsoare diesel. Modelul de baza are un propulsor de 1.4 litri pe benzina care dezvolta 75 CP, varful gamei avand un motor TFSI de 2.0 litri de 150 CP. In standard, modelul va avea o cutie de viteze cu sase trepte, viitorii clienti putand sa opteze insa si pentru o cutie DSG cu sapte trepte.

Modelul va fi disponibil in Europa la inceputul anului 2009.

Via | VW

Comentarii (6)

  • Andrei Visan
    Golf Minus
    This is one ugly car!!!
    0 0
  • Inutil
    cel mai inutil dintre toate Golfurile. Astept Golf Minus, Radical, % si Nul.
    0 0
  • Imi place bordul; la aspect exterior nu sunt schimbari majore si ar trebui sa observe si cei de la VW ca alti producatori auto scot masini cu design diferit, modernizat, agreziv etc, chiar si blamatul Renault a scos ceva deosebit prin noul Megane. Ar trebui sa schimbe si cei de la VW masinuta asta, Golful, ca au cam ramas in urma.
    0 0
  • ha
    Care nou?
    0 0
  • Circotasul Auto
    Golf fiis
    Oribila. De fapt noul golf 6 e varza la capitolul DESIGN. Poate le mai cade nasul si celor de la PORSCHE ca prea erau cu el pe sus.
    0 0
  • greseala..
    vreau sa atrag atentia personalului de la automarket de o greseala pe care au facut-o.Daca e vorba de un motor de 2.0 L si e TFSI, atunci are 200 cp si nu 150. Sau poate ati vrut sa scrieti FSI?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru