VW lanseaza accesorii noi pentru Scirocco si Passat CC

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 08.09.2008
Volkswagen a creat doua kituri aerodinamice pentru ultimele doua modele lansate, Scirocco si Passat CC.

Volkswagen a pregatit primele pachete aerodinamice pentru Passat CC si Scirocco pentru a le prezenta la Frankfurt, in cadrul salonului Automechanika. Noile accesorii de caroserie au fost create pentru cele mai recent lansate modele ale constructorului german.

Astfel, posesorii noului Volkswagen Passat CC pot achizitiona pachetul aerodinamic care include o extensie a spoilerului frontal si un eleron inglobat in linia portbagajului. Noul coupe sportiv al germanilor, Scirocco, poate fi imbunatatit prin adaugarea mai multor accesorii: spoiler frontal nou, praguri laterale redesenate, un eleron discret in continuarea plafonului, precum si o extensie a spoilerului spate.

Deocamdata, Volkswagen nu a anuntat preturile pentru noile kit-uri aerodinamice. De asemenea, din pozele de prezentare nu se pot distinge decat elementele din partile frontale ale masinilor. Sunt asteptate in continuare mai multe imagini de prezentare ale noilor accesorii, precum si preturile acestora.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • super
    parca cu kitul asta aerodinamic scirocco si passat cc arat mult mai sport era fain de mai punea inca cativa cai putere in plus dar ma gandesc ca vor aparea mai incolo variante mei puternice ale acestor modele ca la agresivitatea pe care o au chiar au nevoie de motoare puternice!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru