VW lanseaza Golf Plus Collectors Edition

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.12.2008
VW prezinta posibilitatile de individualizare ale lui Golf Plus prin versiunea Collectors Edition.

Volkswagen a lansat programul Individual pentru noul Golf Plus. Pentru a prezenta posibilitatile nelimitate de individualizare ale modelului, constructorul din Wolfsburg a creat Golf Plus Collectors Edition, o editie limitata al carei concept a fost lansat o data cu prezentarea lui Golf VI si a lui Scirocco.

Primul lucru pe care il observam la acest model este culoarea exclusiva White Pearl Effect. Jantele din aliaj de 18 inch denumite Bilbao ne fura incet privirea de la cauciucurile 225/40 care lipesc Golf Plus Collectors Edition de sosea.

Un element inedit de la interior este aparatul de espresso integrat in consola centrala. Habitaclul este imbracat in piele nappa in doua nuante, Titanium Black si St. Tropez, care ajuta la crearea unei ambiante deosebite.

Via | ZerCustoms

 

Comentarii (3)

  • Vladone
    ???
    cine naiba ar vrea sa colectioneze un golf plus?
    0 0
  • de exemplu EU. Este o masina super OK.
    0 0
  • @bwean
    succes atunci.ai vazut ca ai si espresso de cafea.vezi ca este promotie acuma de craciun la cafea.is curios daca pe lista de optionale o bagat cumva o masina de spalat vase ca jur ca-mi iau si eu.colectionarii de masini cu golf?hmmm.parca vad:am un mercedes gllwing, un bentley compressor, un bmw csl batmobil si un golf care face cafea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru