Wiesmann va prezenta noul MF5 Roadster la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Producatorul de nisa Wiesmann va prezenta modelul de serie limitata MF5 Roadster la Frankfurt. Acesta este echipat cu un motor V10 de provenienta BMW, care il ajuta sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde.

Germanii de la Wiesmann vor prezenta versiunea de productie a modelului de serie limitata MF5 Roadster la Salonul Auto de la Frankfurt. Acest model va fi construit in doar 55 de exemplare si are un pret de 189.500 euro. Producatorul de nisa Wiesmann a imbinat trasaturile lui MF4 Roadster si ale lui MF5 GT in acest model, care este echipat cu un V10 de 507 CP si 520 Nm, provenit de la BMW M5.

Roadsterul german poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, pe cand viteza maxima constructiva este de 310 km/h. Wiesmann MF5 Roadster are un sasiu de top monococa, construit din aluminiu, care beneficiaza de o serie de protectii in cazul impactului lateral. Soferul si pasagerul din dreapta sunt protejati de doua airbag-uri cu deschidere in doua trepte, in cazul in care sistemele ABS si DSC nu reusesc sa il ajute sa evite accidentul.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    Absolut superb
    6 3
  • Foarte frumos
    Intr-adevar superbe.
    Ce este foarte amuzant ca nemtii de la Wiesmann fac "cele mai britanice masini" :)
    4 1
  • Claudiu
    E bine
    de acord cu cel de deasupra
    5 0
  • tare
    Masina perfecta pentru mafia! Frumoasa foc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru