Salonul Auto de la Geneva 2018

Noutăți în gama Skoda: Superb are un nou motor TSI de 272 CP, iar Octavia RS primește pachetul Challenge Plus

Publicat Joi, 22.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Noutăți în gama Skoda: Superb are un nou motor TSI de 272 CP, iar Octavia RS primește pachetul Challenge Plus - Poza 1
Noutăți în gama Skoda: Superb are un nou motor TSI de 272 CP, iar Octavia RS primește pachetul Challenge Plus - Poza 2
Skoda va introduce un pachet Challenge Plus pentru Octavia RS, în timp ce Superb va primi un nou motor TSI de 2.0 litri și 272 de cai putere. Ceasurile de bord digitale vor ajunge și pe Octavia, Superb și Kodiaq.

Skoda a anunțat principalele noutăți pe care le va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din prima parte a lunii martie. Pe lângă o serie de lansări care au fost dezvăluite anterior, constructorul ceh pregătește câteva noutăți de care vor beneficia numeroase modele.

Astfel, versiunea cu motor de 245 de cai putere a lui Skoda Octavia RS va primi pachetul Challenge Plus, care va include noutăți de design și opțiuni noi pentru exterior și interior.

Pe de altă parte, Skoda Superb va primi în gamă un nou motor TSI de 2.0 litri care generează 272 de cai putere, dar și o nouă cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj cu 7 trepte. De asemenea, Superb va primi și funcția Kessy, care permite intrarea în mașina fără utilizarea cheii tradiționale.

Nu în ultimul rând, Skoda a dezvăluit extinderea gamei de modele pentru care clienții pot opta pentru ceasuri de bord digitale. Astfel, după ce au debutat pe noul Karoq, acestea vor fi disponibile și pentru Octavia, Superb și Kodiaq, informații în acest sens fiind deja existente în configuratorul constructorului din Cehia.

Tot la Geneva, Skoda va expune și faceliftul pentru Fabia, care a fost deja prezentat oficial, dar și conceptul Vision X, pentru care momentan există doar câteva schițe, pe lângă un Kodiaq cu noul nivel de echipare L&K care aduce motorul TSI de 1.5 litri și 150 de cai putere și jante de 19 inch.

Via Skoda


Comentarii (2)

  • "Pe de altă parte, Skoda Superb va primi în gamă un nou motor TSI de 2.0 litri care generează 272 de cai putere" - unde este noutatea aici ? Deja exista in gama Superb un 2.0TSI cu 280 CP, tractiune 4x4 si DSG. Diferenta este ca acum va avea DSG cu 7 trepte si atat ?
    8 2
  • Alex,
    Motorul de 272 CP il inlocuieste pe cel de 280 CP. Nu cred ca-i vreo noutate.
    Kessy cred ca avea si pana acum.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru