AC Schnitzer lanseaza schimbatorul cu LCD

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.09.2008
Casa de tuning AC Schnitzer a lansat manerul de schimbator cu LCD, care indica treapta de viteza in care este cuplat.

AC Schnitzer a lansat un nou gadget disponibil pentru soferii BMW si MINI. Casa de tuning a reproiectat manerul schimbatorului de viteze, atasand un display LCD pentru a afisa treapta de viteza cuplata.

Potrivit ACS, soferii trebuiau sa se bazeze doar pe simturi pentru a sti in ce treapta de viteza se afla, asa ca au proiectat un maner de schimbator cu afisaj LCD pentru a elimina orice urma de indoiala.

Display-ul de culoare rosie de pe maner are un senzor de lumina care isi schimba intensitatea in functie de conditiile de iluminare din habitaclu. Acesta functioneaza cu un senzor de pozitie si poate fi instalat in doar cateva minute.

AC Schnitzer nu a mentionat inca pretul produsului.

Via| Autoblog

Taguri: AC Schnitzer, BMW, Mini

Comentarii (8)

  • supeeer
    cea mai smechera maciulie....ever!! ;P
    0 0
  • gica ursaru
    tare tare
    baaaa... dintrasta o sa-mi pun si eu la ursuletu meu din 83.... foarte tare, frate!! pacat ca nu afiseaza mai mult de 6.
    0 0
  • Mda.......
    Spuneti mi si mie,care pana mea se uita la schimbator in mers?!?!?
    E bun cand pui contactul(sa se aprinda,bagi a 1a sau a6a,depinde cat de multa lumina vrei) ,tragi undeva mai ferit,esti cu o tipa,si vrei o atmosfera "romantica" in masina...Altfel...nu o sa te bucuri de el....
    0 0
  • gtrazvan
    E doar pt design
    e bun doar pt design, practic nici o imbunatatire..
    0 0
  • marius
    fitze...
    ii doar pentru cei cu fitze ... e mai practic afisaju` treptei de viteza la bord
    0 0
  • toteu
    nu inteleg de ce ar scrie acolo in ce viteza esti ... ? Daca chiar si chiar nu stii in ce viteza ai schimbat duci mana deasupra schimbatorului si iti dai seama imediat...
    0 0
  • marius
    din nou ...fitze :)))))
    0 0
  • gunter
    schimbator de prostie
    conduc de mai bine de 15 ani. NU cred ca impresioneaza pe cineva asa schimbator. Poti sa ai cea mai cea masina, daca nu ai habar sa conduci, degeaba.

    P.S. conduc o masina care afacut 7 ani acum, si sincer, la masina urmaresc siguranta , si nicidecum efecte speciale. siguranta si consum.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru