Asa va arata urmatorul VW Passat?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.02.2008
Automarket va propune o ipoteza stilistica a ceea ce va reprezenta a saptea generatie a lui Volkswagen Passat.

Esential

2010 este anul in care va fi lansata urmatoarea generatie Passat.

Dupa lansarea versiunii coupe cu patru usi a lui Passat, la Salonul Auto de la Detroit, pararea unanima a publicului si a analistilor a fost aceea ca Volkswagen ar fi trebuit sa lanseze berlina in exact aceeasi forma inca de la inceput. Noile linii au captivat fanii marcii, astfel ca multi au inceput sa viseze deja la cea de-a saptea generatie a celei mai iubite si prezente pe sosele dintre berlinele germane.

 Ei bine, Automarket va face cunostinta astazi cu o ipoteza stilistica a ceea ce va deveni Passat-ul in continuare. Blocurile optice preluate de pe ultimele modele ale germanilor, in stil Tiguan/Passat Coupe, grila marita ca dimensiuni si linia plonjata a plafonului inspre partea posterioara determina o imagine dinamica si bine structurata a modelului. Cea de-a saptea generatie Passat va fi lansata,cel mai probabil, in 2010, an care va fi unul foarte aglomerat la Volkswagen: in decurs de doar 10 luni, germanii vor lansa pe piata noul Passat, noua generatie a berlinei de lux Phaeton si nu in ultimul rand a treia generatie a lui Touareg, SUV-ul VW prin excelenta.

Taguri: Passat, Volkswagen

Comentarii (10)

  • numar13
    hmmmm
    destul de naspa !
    0 0
  • tare urat...
    0 0
  • De parca asta de acum e frumos... pe langa ca nu mai e la fel de fiabil
    0 1
  • in 2010???
    De ce trebuie sa lanseze un nou model in 2010? Si Lupo de ce o sa se schimbe in 2011? Eu zic ca daca nu il vor aduce pe piata pe asta mic ct mai repede o sa piarda foarte mult comparativ cu Toyota care o sa iasa pe piata cu IQ mult mai repede. In stilul asta nu cred ca o sa isi indeplineasca planul de a-i ajunge si depasi pe japonezi in urmatorii 10 ani.
    0 1
  • SPER CA NUUUUUUU !!!!!!!!!
    ??????????????????????????? :(( :(( :((
    0 0
  • nu-mi place
    modelul actual este foarte reusit, este chiar un bestseller, nu stiu ce va fi cu urmatorul?
    1 0
  • Andrei
    Cu siguranta...
    Cu siguranta nu va arata asa! Este prea urat, si cu siguranta nu vor scoate asaceva pe piata. Aceasta presupunere este facuta pe calculator de catre baietii care anticipeaza cum ar arata urmatorul model, dar de cele mai multe ori sunt destul de departe de realitate. Iar aceasta masina se numeste Passat, care este best seller in clasa ei, fiind cunoscuta ca fiind corecta din toate punctele de vedere. Cei de la VW isi continua traditia cu Passat ca si cu Golful. Bravo lor!
    1 1
  • Oricum va arat sper sa nus e mai strice in halul in care se strica actualul B6. O varza de masina...
    0 2
  • Dati-va pumni in organele genitale, invidiosilor pe marca VW!!!
    1 0
  • antikitch
    iar legume?
    dupa ce am avut Golf II, IV, vechiul Scirocco, Passat vechi si unul nou...acum folosesc un 407. si pot sa va spun ca bani de Audi A4 sau Passat CC nu am...ma declar dezamagit definitiv de firma VW. nu mai vorbesc de urateniile si nereusita cu passatul si Jetta ci si de multasteptatul Golf VI...sorry baieti dar 407 pe care-l am deja este mai fiabil decat actualul Passat pe care l-am dat ca picau de pe el toate ca de pe Bradul de Craciun...toata ziua in service...
    asa ca urmatoarea mea masina va fi in mod sigur 408...dar sa fim noi fi sanatosi...sa le putem conduce.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru