Audi Q7 facelift se lanseaza in aprilie

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.03.2009
LED-uri in blocurile optice si noi motorizari si tehnologii. Acesta este rezumatul faceliftului pe care Audi il va opera in cazul SUV-ului Q7.

Audi va lansa in cursul acestui an versiunea facelift a SUV-ului Q7, primul model de teren din istoria constructorului din Ingolstadt. Modelul teuton avea nevoie urgenta de o schimbare, in conditiile in care a ajuns deja la o varsta apreciabila (3 ani) iar concurenta si-a schimbat look-ul in ultima perioada (BMW X5 si Mercedes GL).

Principalele schimbari care vor afecta estetic cel mai mare SUV de pe piata se refera mai ales la o modificare a grilei frontale si la aparitia unor insertii de tip LED in blocurile optice frontale, modelul german urmand sa se alinieze astfel la ultimele tendinte ale familiei de modele Audi.

Marile modificari se vor regasi insa dedesubt. Noul Q7 facelift va beneficia de aportul unei cutii S Tronic cu dublu ambreiaj si de un sistem de navigatie adus la cerintele premium ale clientilor din 2009. Pe langa acestea, sub capota isi va face loc un motor TFSI de 3.0 litri care va dezvolta peste 300 de cai putere. fanii SUV-urilor si cei ai ecologiei vor fi cu totii multumiti de noua versiune hibrida a lui Q7, deschizand astfel calea versiunilor identice ale lui Touareg si Cayanne, "fratii" de Grup ai SUV-lui Audi.

Audi Q7 facelift va fi lansat oficial in 20 aprilie, in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

via | Automobile Magazine

Comentarii (15)

  • Audi
    Fain ;)
    0 0
  • Mircea
    Q7, cea mai mare si mai urata masina. nu-i nici masina de teren, nici de oras. Parerea mea.
    0 0
  • cressty
    ba mircea... e suv . tare esti babalau:)))
    0 0
  • cressty
    urat esti bai mircea
    0 0
  • Werner
    Audi Q7 facelift
    ba Mircea e SUV...eu cred ca tu ai o rabla/roaba de Logan ....si iti bate lantul rau de tot !!
    0 0
  • BMW-nautul
    O ia la palme
    Este trist pentru fanii inraiti Audi , sa stie ca pe lumea asta , exista o firma care ia la palme toata gama Audi , de sus pana jos . BMW X5 .. Audi Q7 ..:-))) BMW seria 3 Audi A4 ..:-))) , BMW seria 7 , Audi A 8 ..:-))) BMW seria 1 , Audi A3 :-)))
    0 0
  • Gabriel
    masini f. bune
    Nu sunt de acord cu @BMW-nautul , ambele firme au produse foarte bune , diferentele calitative in clasa premium nu mai sunt asa sesizabile , ele tin mai mult de preferintele personale ale utilizatorilor .
    0 0
  • ElNinho
    ManeloCar
    As zice despre "BMW-nautul" ca are un BMW seria 3 din '03/04 cu geamuri negre si jante aliaj, cumparat de el din Germania, cu 200.000 km la bord(dar oricum se aseaza), sistem de sunet alpine si scris pe geam mare alpine..trage furtun din casa s-o spele si s-o aspire si asculta manele noaptea cu baietii cand se plimba prin oras si da geamul jos sa fluiere fete..
    Tipule esti un clasic..
    0 0
  • BMW-nautul
    ElNinho...
    Sunt un clasic cu masina plina de fetite cu fusta scurta ;-) , am un BMW seria 3 coupe cu care dau fum la maajoritatea masinilor , si cu o placere deosebita la Mercedes .Si nu o spal io cu furtunu , pun fetita in fusta scurta sa spele si io ma uit si beau bere cu baietii .
    0 0
  • Mertan' man
    Eu is sefu vostru !
    Masina ca Mercedes nu face nimeni , iti plang de mila BMW-nautule ..mercedesul da palme cu piciorul ! pune un audi un bmw si un mercedes , toata lumea o sa saliveze la mercedes , eu trebuie sa imi sterg des geamurile de balele celor ce viseaza la masina mea , mercedes CLS !
    0 0
  • mircea
    @BMW-nautul, @mertan'man
    Prietene, ai personalitate multipla de reusesti sa vorbesti tu cu tine? Sau te plictisesti rau astazi?

    Hai, joaca-te in alta parte.
    0 0
  • Fan Golf
    baiu...
    ma lasati mai ??? voi cu cazanele vostre ..masina cum este golful nu este nici una , si k lumea si tine cu casa , super masina , incetati cu prostiile !
    0 0
  • ciudat
    cum stirea este de audi nush cum aud tot felu de aberatii si comparatii de mercedes si logan. mercedes cls arata bine intradevar dar asta nu inseamna ca este mai buna sau mai frumoasa decat alta masina. Fiecare masina are stilul ei si daca mai radeto de logan nu are rost ca in 6000 de euro nu ai pretentii la mai mult...un cls de 10 ori mai mult cel putin,
    0 0
  • ElNinho
    dea
    te-am ghicit, "BMW-nautul-ule", doar un clasic ca tine se poate exprima asa..
    0 0
  • volvo
    Stil eleganta si valoare VOLVO
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru