Dacia Sandero va costa 7500 de euro in Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.04.2008
Noul hatchback Sandero va fi vandut pe piata germana cu un pret de pornire de 7500 de euro.

Esential

7500 de euro este pretul de pornire al noului Dacia Sandero in Germania.

Noul Dacia Sandero, dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, va debuta pe piata europeana abia in 20 iunie.

Hatchback-ul romanesc va ataca mai toate pietele europene si va avea un pret de pornire de 7500 de euro. Aceasta valoare nu este insa cea cu care Sandero se va vinde in Romania, pretul de pornire fiind anuntat doar pentru piata germana.

Astfel, nemtii vor plati 7500 de euro pentru un Sandero cu motor 1.4 litri benzina de 75 de cai putere. Pentru cei care isi vor dori mai multa putere, Dacia va oferi si propulsorul de 1.6 litri si 87 de cai putere, al carui pret va fi insa putin mai mare.

Nemtii vor primi si motorizarile diesel de 1.5 litri 68 respectiv 85 de cai putere, insa acestea vor fi disponibile pe Sandero abia din 2009. Noul Sandero va fi pozitionat in Germania intre actualul Logan sedan si varianta break MCV.

via | AutoBlog

Comentarii (2)

  • Cu TVA?
    0 0
  • Si la noi?
    De obicei la noi va costa cat un logan varianta cea mai ieftna care se gaseste pe piata (nu de catalog). Asta ar fi 8500E?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru