Exclusiv: BMW Seria 7 Sport Pack, spionat

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.08.2008
Automarket va prezinta primele fotografii cu unul dintre pachetele sport pe care BMW le pregateste pentru noul Seria 7.

La scurt timp de la lansarea cu fast a noii generatii Seria 7, BMW a scos la teste versiunile sport ale navei amiral din gama constructorului german. Unul dintre prietenii fideli ai Automarket, Alex Rusu, ne-a trimis doua fotografii spion cu unul dintre exemplarele Seria 7 Sport Package, instantaneul fiind realizat chiar in Munchen, unde BMW are cartierul general.

Se observa foarte bine faptul ca pachetul sport pregatit de BMW pentru Seria 7 nu este foarte camuflat, benzile adezive reusind sa acopere doar nervurile unei capote ceva mai agresive si flancurile. In aceste conditii, evacuarea dubla cromata in forma de paralelogram iese imediat in evidenta (care este, totusi, identica cu cea a versiunii 750 Li), la fel ca jantele, diferite de cele pe care BMW le-a scos in fata la prezentarea oficiala modelului, acum o luna si jumatate.

Taguri: BMW, Seria 7

Comentarii (6)

  • nu-s sigure
    chiar azi la mine in localitate la 160 km/h a sarit de pe carosabil(putin cu gropi) un seria 7 putin mai vechi. Soferul e mort ca la zdrobit volanul, 2 la reanimare, unul a scapat cu vinatai. Aste masini dau viteza dar nu si siguranta, siguranta ii numai vorbe
    0 0
  • raspuns pentru iuliu
    cel mai bine ar fi sa inveti limba romana. cat despre siguranta masinilor, lasa-i pe altii (care se pricep) sa-si dea cu parerea.
    0 0
  • anonim
    pt toti ca john
    bine ca ii plina tara de profesori de limba romana!
    0 0
  • si eu testez pe unul din asta
    e plin muenchenul de ele. ce sa spioneze :))))))) voi ati cam inteles gresit sensul cuvatului.
    0 0
  • tot bmw...
    ai dreptate John
    ..mey Iuliu, sti in ce conditii a murit Lady Di ? Sti cine e Lady Di ?.... Any way.. era vorba de un mercedes de top, cam la aceiasi viteza....morala, sa ne zici si noua care masini sant sigure, sa ne luam si noi....
    0 0
  • Quandt
    whatever
    Deci. Ceea ce vedeti aici este una dintre masinile prezente la primele teste internationale restranse. De aceea camuflajul minim. De aceea jantele. Masina a fost prezentata oficial dar nu se comercializeaza inca si deci nu vor sa agite spiritele. Pachetul sport pentru Seria 7 nu va arata asa iar versiunea M nu este inca sigura. Oricum, ca sa stiti si voi, niciun pachet sport BMW nu are capota motorului diferita fata de modelele standard. In rest, spoilerele si restul elementelor indica clar un 750i.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru