EXCLUSIV: Fotospion cu Jaguar XF-R, rivalul lui M5

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Jaguar vrea sa atace nume mari ca BMW M5 si Mercedes E63 AMG, cu noul XF-R, o versiune de peste 500 de cai putere.

Jaguar isi pregateste cu atentie intrarea pe segmentul sedan-urilor medii de performanta. Constructorul britanic testeaza intens versiunea de top a modelului XF, lansat in 2007. Este vorba de celebra versiune XF-R, care se asteapta a fi un concurent redutabil pentru nume mari din segmentul premium de performanta: BMW M5 si Mercedes E63 AMG.

Viitorul Jaguar XF-R a fost spionat de fotografii de la SB Medien cu un camuflaj discret, care tradeaza micile modificari aduse designului exterior. In partea frontala se observa un spoiler cu prize de aer mai largi, o capota cu fante de aer si tevi de esapament duble.

Sub capota versiunii de performanta se va afla un motor V8 de 5.0 litri capabil sa ofere aproximativ 500 de cai putere, cu mult peste cei 420 de cai livrati de actuala versiune SV8 XF.

Cu asemenea resurse sub capota si cu cateva modificari aduse suspensiilor si franelor, Jaguar XF-R ar putea sa se bata de la egal la egal cu rivalii sai germani.  

via | WorldCarFans si SB Medien 

Comentarii (8)

  • PENIBIL
    Chiar daca imaginile or fi singurele nebranduite de (vreun alt site strain) din presa romaneasca, informatiile sunt traduse aproape cuvant cu cuvant de pe Worldcarfans.com (http://www.worldcarfans.com/9081125.023/jaguar-xf-r-spied-in-red)
    sa nu mai zic ca nu ati mentionat la rivali Audi RS6, aceeasi greseala comisa si de redactorul de la worldcarfans.
    Domnilor va dati mari redactori, dar plagiati. de ce nu este trecut la sursa siteul worldcarfans.com? ok pozele sunt luate direct corect dar textul este tradus de pe worldcarfans, lucru pe care-l poate face orice copil ce cunoaste limba engleza.

    repet: PENIBIL!
    0 0
  • MDA
    bine ca ati modificat acum, macar cititi comentariile.
    oricum ati demonstrat ca am dreptate ;)

    multe "succesuri" in continuare!
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Eu sunt foarte curios de ce este nevoie sa va puneti acele watermarks cu Automarket... nu de alta dar sunt sigur ca nimeni din redactia Automarket nu a facut aceste poze. Nici nu ma asteptam sa le faca dar oricum :))))

    Plus ca sunt si super patetice de mici si rezolutiile serioase sunt la miliarde de ani lumina departare de acest site.

    O sa vedem ceva imbunatatiri in acest domeniu?
    0 0
  • Automarket
    Dragilor, aceste stiri sunt trimise celor care nu au timp sa o arda toata ziua pe net si sa caute informatii. Eu unul ma bucur ca dimineata gasesc acest newslatter prin care ma informez. Nu inteleg niciodata de ce va obositi sa criticati. La fel ca mine, probabil ca 90% dintre cei care primesc acest nl habar nu au sau nu ii intereseaza sursa materialului. Dar stim prea bine ca asa-i romanul nostru - sa moara capra vecinului.
    Oricum, bravo Automarket pentru acest newslatter.
    0 0
  • design
    spatele ala pare-se sa fie un melanj de mazda, aston si ford....le cam lipseste inspiratia baietilor. Chiar asa de greu poate fi?
    0 0
  • ZgabeartA
    subscriu la ce a spus costi
    Foarte bine spus costi. Ma obosesc toate comentariile de prost gust aduse la adresa redactorilor Automarket. Daca sunteti asa buni, de ce nu faceti voi un nl ?

    Bravo Automarket !
    Gabi
    0 0
  • ce sa-ti spun
    atunci sa nu se mai dea redactori ;)
    sa fii redactor e treaba serioasa nu o caterinca cu prietenii
    0 0
  • Dragi cititori
    Vad ca acest articol a lasat loc mai multor comentarii, unele pozitive altele nu. Pentru asd revin cu precizarea ca atunci cand a fost publicat articolul a fost omisa involuntar sursa. Am revenit imediat dupa comentariul tau si am postat sursa.
    Pentru Andrei Alexandru trebuie sa precizez ca folosim watermark-uri Automarket pentru ca fotografiile spion sunt cumparate de la SB Median si nu am vrea ca ele sa fie "imprumutate" de binevoitori fara a cita sursa. In legatura cu dimensiunea imaginilor, aceasta problema se va rezolva in scurt timp odata cu noua "fata" a Automarket-ului.
    Celor care au apreciat valoarea articolului le multumim inca o data pentru ca ne urmaresc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru