Salonul Auto de la Geneva 2017

Familia compactă Hyundai se pregătește să crească: i30 Wagon este anticipat de o primă imagine oficială

Publicat Luni, 20.02.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Familia compactă Hyundai se pregătește să crească: i30 Wagon este anticipat de o primă imagine oficială - Poza 1
Hyundai a publicat o primă imagine a viitorului i30 Wagon. Break-ul este anticipat de un teaser înainte de lansarea sa oficială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie.

Hyundai încearcă să pună probleme numelor mari din segmentul compact cu noua generație i30. Modelul, abia ajuns și pe piața din România, va beneficia de un prim derivat de caroserie, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Este vorba despre noua generație Hyundai i30 Wagon, adică un break de segment C gata să se dueleze cu VW Golf Variant sau Renault Megane Estate.

În așteptarea primelor poze oficiale, a treia generație a break-ului este anticipată de o fotografie teaser, care descrie linia plafonului și profilul mașinii. Având în vedere că noua generație a hatchback-ului are un portbagaj mai mare cu 17 litri, și break-ul ar urma să fie ceva mai încăpător. Vechiul i30 Wagon oferea o capacitate de 528 de litri, deci noul model va fi mai generos de atât.

Cât privește gama de motorizări, ea va fi preluată de la varianta cu cinci uși. Asta înseamnă motorul pe benzină de 1.4 litri turbo, cu 138 de cai putere și 242 de Nm, precum și versiunea de 1.4 litri aspirată, cu doar 100 de cai putere.

Va exista și un motor turbo de numai un litru cu 120 de cai putere. Pentru cei care preferă dieselul, Hyundai va pune la dispoziție un diesel de 1.6 litri cu 95, 110 și 136 de cai putere.

În funcție de propulsia aleasă, Hyundai i30 Wagon va putea funcționa alături de o cutie manuală cu șase trepte sau alături de una automată cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru