Ferrari 599 ar putea avea o ediţie dedicată lui Fernando Alonso

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.11.2011
Ferrari ar putea introduce până la finalul acestui an o ediţie limitată 599 Fernando Alonso, dedicată pilotului de Formula 1. Modelul va fi extrem de uşor şi va fi produs într-un număr redus de exemplare.

Esential

40 de exemplare 599 Fernando Alonso ar putea produce Ferrari.

Ferrari 599 este unul dintre cele mai populare modele ale Căluţului Cabrat. Tocmai de aceea oficialii italieni au aprobat până acum o multitudine de versiuni, variante şi ediţii limitate, ultima dintre ele, 599 GTO, fiind desemnată şi cea mai rapidă creaţie a Scuderiei.

Deşi 599 se apropie de finalul carierei, Ferrari vrea să profite în continuare de succesul modelului cu o ediţie limitată, de această dată închinată omului care aleargă sub culorile Căluţului Cabrat în Marele Circ. Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso ar urma să dea numele unei ediţii speciale, care, potrivit unor speculaţii iniţiale, ar trebui să fie mult mai uşoară decât versiunea standard.

Destinat a se numi Ferrari 599 Fernando Alonso, modelul ar putea fi cea mai rapidă interpretare a sportivei. Prezentarea oficială este aşteptată chiar weekendul acesta, în cadrul evenimentului Finali Mondiali, dedicat Căluţului Cabrat, la Mugello. Pe piaţă l-am putea vedea însă abia în ianuarie, producţia urmând să garanteze doar 40 de copii, cu un preţ destul de piperat. 

via | autoblog

Comentarii (4)

  • nu consider ca ar fi o persoana care sa merite asa ceva , nu in momentul de fata. stim ca nu a luat campionatul anul acesta pentru ca nu a avut masina competitiva, dar asta nu ii da nici onoarea de a se face o editie cu numele lui
    2 2
  • ?
    mai bine lui shumi
    2 2
  • barichelu
    mai bine lui massa
    2 1
  • ferrari si pilotii celebri
    Mai degraba s-ar preta niste nume ca Nuvolari, Ascari, Lauda, Schumacher...Alonso mai are pana acolo
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru