Fiat 500 s-a lansat cu fast in Marea Britanie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.01.2008
Noul model al celor de la Fiat a fost lansat ieri la Londra, la exact 500 de ore de la intrarea in 2008.

Esential

500 de ore de la intrarea in 2008 au trecut in momentul lansarii lui Fiat 500 in Marea Britanie.

Fiat 500 a stralucit aseara, la lansarea modelului italian din capitala Angliei. Solutia nonconformista aleasa de Fiat pentru prezentarea modelului in fata publicului britanic - asezarea unui exemplar 500 in celebrul Millenium Wheel din Londra - s-a bucurat de un mare succes, la evenimentul de pe malurile Tamisei participand 500 de VIP-uri, printre care Kelly Osbourne, Jade Jagger, Eddie Jordan sau Eva Herzigova. In plus, alti 1500 de fericiti au putut asista la spectacolul din Londra.

Modelul a fost lansat efectiv aseara la ora 20:00, la exact 500 de ore de la intrarea in noul an. Imediat dupa prezentarea modelului, pe scena si-au facut aparitia Mika, The Feeling si Vibrants, care au incalzit atmosfera cu piese de pe ultimele lor albume.

Exemplarul 500 care a fost urcat pe Millenium Wheel (sau "The Eye", cum mai este denumit de britanici) va ramane pe pozitii inca doua saptamani, timp in care va parcurge 135 de kilometri in zbor. In plus, Fiat UK organizeaza in aceste doua saptamani un concurs de design al carui mare premiu este un exemplar 500.

Sursa | Fiat 

Taguri: 500, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru