Ford Grand C-Max a fost dezvaluit inainte de Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Noul Ford Grand C-Max, versiunea cu sapte locuri si usi culisante a lui C-Max, a fost dezvaluit cu patru zile inainte de debutul de la Salonul Auto de la Frankfurt.

La doar doua zile de la prezentarea primei imagini cu noul Ford Grand C-Max, versiunea cu sapte locuri a lui C-Max a fost dezvelita complet. La fel ca fratele sau cu cinci locuri, modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Design-ul lui Ford Grand C-Max respecta filozofia de design Kinetic a celor de la Ford si prezinta numeroase elemente in comun cu C-Max-ul cu cinci locuri.

Singura diferenta estetica dintre cele doua modele este eliminarea acoperisului inclinat in partea din spate in cazul lui Grand C-Max, modificare operata pentru a le oferi pasagerilor din spate mai mult spatiu pe verticala. Pasagerii de pe ultimele doua randuri de scaune sunt rasfatati de Ford inca de la intrarea in Grand C-Max, prin intermediul usilor culisante care usureaza accesul rapid chiar si in parcarile aglomerate.

Gama de motorizari a noului Grand C-Max va fi preluata direct de la fratele sau mai mic, care preia la randul sau motorizari diesel si otto de la Focus si Kuga. La fel ca in cazul lui C-Max, noul Grand C-Max va fi disponibil si cu propulsorul EcoBoost de 1.6 litri.

Mai mult de atat, noul Grand C-Max ar putea fi prezent si pe piata din Statele Unite ale Americii, in incercarea de a vinde cat mai multe unitati ale noului monovolum de la Ford.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • relu-belu
    c-max
    inca un model ford foarte reusit {doar ca cele doua locuri din spate nu isi au rostul find in spatiu foarte ingust}in rest no coment
    4 0
  • 7 locuri
    Nu ma incanta ideea de a calatori intr-un spatiu atat de mic impreuna cu inca 6 persoane. Chiar si in cazul calatoriilor de 4 - 5 persoane, aerul din habitaclu e foarte viciat, la drumuri lungi. Pentru mai multi calatori exista microbuze, autobuze etc. Am impresia ca e un fel de concurs intre constructori, in care targetul consta in inghesuirea cat mai multor persoane intr-o cusca pe roti, in detrimentul confortului individual.
    Doar anumite modele, destul de scumpe, pot asigura o atmosfera agreabila pentru mai multe persoane, prin dotari de genul clima individuala.
    0 1
  • Dr. Strutinschi
    7 locuri
    De mult am dorit sa am asa masina pentru familia mia.
    Dar a sa ramae un vis neimplinit dupa ultimile schimbari in Romania refiritor la medici !
    Ciao..... Ford ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru