FOTO EXCLUSIV*: Acesta este noul Kia Cee'd!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.05.2011
Automarket va prezintă, în exclusivitate în România, primele fotografii de la testele în care inginerii Kia verifică dinamica celei de-a doua generaţii a modelului Cee'd.

Fotografii suedezi cu care Automarket colaborează în exclusivitate pentru România ne-au pus la dispoziţie în aceasta dimineaţă primele fotografii-spion cu cea de-a doua generaţie a compactei Kia Cee'd. Modelul constructorului coreean va ieşi pe piaţă abia la sfârşitul anului viitor, însă inginerii Kia au scos deja noul Cee'd la teste dinamice în jurul Cercului Polar de Nord.

Evident, schimbările estetice sunt încă ascunse sub camuflaj, dar în imaginile alăturate putem observa noua grilă specifică celor de la Kia. În plus, blocurile optice frontale vor primi lumini de zi de tip LED. Acestea vor reprezenta principalele schimbări de design, zona posterioară urmând să fie şi ea aliniată la rigorile moderne ale anilor 2012-2013, atunci când noul Cee'd va ateriza în showroom-urile Kia din Europa.

Evident, Kia va oferi împreună cu noul Cee'd atât motoare pe benzină, cât şi unităţi diesel interesante. Conform jurnaliştilor britanici de la Autocar, viitoarea generaţie a lui Cee'd le va oferi şi o mare surpriză fanilor mărcii: versiunea cu trei uşi va beneficia de o variantă supersport care va avea sub capotă motorul Theta II de 2.0 litri Turbo de pe Hyundai Sonata şi Kia Optima.

Acesta va dezvolta 230-250 de cai putere, urmând să reprezinte un adversar interesant pentru clasici ai segmentului hot-hatch precum Golf GTI, Focus ST sau Megane RS.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (10)

  • Asteptari!
    Una peste alta,indiferent de pareri aceasta masina trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor pe care le-a produs aceasta marca.
    Parerea mea e ca lucrul asta se va intampla indiferent de ce scriem noi aici,eu vad acest grup coreean destul de bine in viitor!
    16 6
  • Claudiu
    Posesor KIA
    Sunt fericitul posesor al unei masini KIA C'EED si pot sa va spun ca de 3 ani de cand am masina nu am avut nicio problema cu ea. Nu am schimbat nimic decat filtre si ulei. Eu sunt multumit pentru ca este comfortabila si fiabila.
    15 6
  • Pacat
    Si eu am vrut sa imi iau Ceed dar datorita nesimtirii crase a dealerilor (parca in 2008 era sef, un imputit Chitaru),nu am reusit.Daca Ceed ,ca si Clio revin la ideeile bune de motorizare 1.4 plus noutatile (Start+Stop,samd.) au toate sansele sa isi revigoreze trendul.
    8 2
  • ceed
    Si eu am un ceed si nu sunt deloc multumit de ea. Trancane suspensia, hayonul face un zgomot de imi este rusine sa merg cu cineva in masina, la relanti tremura ca dracu (1.4 benzina).

    Am incercat sa o vand si nu mi-o cumpara nimeni (bineintes nu o sa o vand cu 4000 de euro).

    Mai au coreenii de munca ca sa ajunga la ce isi propun.
    12 9
  • razvanis
    3 ani fara probleme
    Sunt foarte multe marci la care parcurgi 3 ani fara probleme, primii 3 ani, selectia apare mai tarziu, dupa al 5-lea an incolo
    8 0
  • de ce sa faci facelift radical(al doilea) la un model(2007) remarcabil
    4 5
  • @Rarea
    @Rarea ce vorbesti tu acolo? Benzina de la ceed nu este silentioasa? cred ca bati campii...
    1 1
  • marius
    @Rarea
    Motorul 1.4 benzina este foarte silentios. Daca ai probleme cu el, de ce nu te duci la service. Ai 7 ani garantie la el!
    2 0
  • BrillClubKIA.ro
    Respect!!!
    Am o KIA Cee`d 2009 si am avut ceva problemute recunosc minore. Cand am fost sa le rezolv s-au rezolvat normal in GARANTIE asa cum a spus producatorul. N-am ce sa reprosez la aceasta bijuterie. Ca scot acuma al 2-lea facelift... asta e numai inceputul...
    0 4
  • cristi
    ceed
    Am ceed de 4,3 ani si nu sunt multumit deloc de el
    Amortiyarea trancane, am schimbat de doua ori bieletele pe fata, un amortizor spate,busca volan, bordul trancane, cum spunea cineva, imi este jena sa merg cu alta persoana in masina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru