FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini-spion cu noul VW Beetle

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.10.2010
Inginerii Volkswagen testează noul Beetle în Germania. Noua generaţie a modelului german va fi lansată în primăvara anului viitor.

Partenerii suedezi ai Automarket, fotografii de la CarPix, au surprins noua generaţie a lui Volkswagen Beetle semi-camuflată în timp ce inginerii constructorului din Wolfsburg testau un prototip prin Bavaria. 

Nu există încă foarte multe informaţii legate de noul Beetle, astfel că ne rezumăm la a comanta profilul maşinii şi câteva detalii legate de designul acesteia. Astfel, interesantul model retro al celor de la Volkswagen îşi păstrează aerul inedit şi în noua formă, diferenţele fiind resimţite la nivelul liniei laterale, cu forme diferite pentru uşi şi geamuri. Profilul este marcat însă de linia plonjată a plafonului, aceasta imprimându-i noului Beetle un aspect ceva mai dinamic, mai sportiv decât în versiunea actuală.

Motoarele de care va dispune noul VW Beetle vor fi preluate din gama Polo şi Golf, vedeta fiind deja cunoscutul 1.2 TSi de 105 CP care va putea fi cuplat cu o cutie DSG cu şapte rapoarte.

Debutul oficial al noului Beetle va avea loc, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie a anului viitor.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (15)

  • LOL
    Pff! Eu le-am vazut inaintea voastra :)) hihi
    0 5
  • linia plonjată a plafonului da o nota aparte noului beetle!
    19 2
  • Da...mult mai frumos modelul asta, seamana cu cel clasic
    23 1
  • cea mai pocita masina din lume
    5 34
  • ..
    Promiteau un design cu totul revolutionar al noului Beetle. Eu unu ma asteptam la altceva......
    14 16
  • @gigel
    aia e multipla ;)
    10 7
  • VW Beetle WRC
    Arata mai bine decat generatia actuala, avand unele asemanari cu Porsche 356 . Mi-ar placea sa vad acest model in WRC ca reprezentant al VW Group, fiind foarte probabil ca in viitorul apropiat grupul german sa intre in WRC .
    10 2
  • @ mijai
    Mda, si eu ma asteptam la altceva... nu zic ca arata rau... dar AU PROMIS altceva.

    Poate designul revolutionar se va regasi in interior unde ii vor adauga putina personalitate si nu vor continua cu bordul ala gri si deprimant specific VW.
    6 3
  • multipla a fost depasita (e pe locul 2) http://www.telegraph.co.uk/motoring/2754226/The-100-ugliest-cars-20-1.html?image=18
    3 0
  • sincer... desi mijai a primit mai sus o groaza de voturi negative si eu ma asteptam la altceva. S-a vorbit de un "design revolutionar" si asta nu e deloc revolutionar, pare mai degraba un facelift cu un plus de proactivitate demonstrata prin linia frumoasa a plafonului, dar atat. Asta e parearea mea :)
    6 1
  • p.s. pe de alta parte ar fi corect sa asteptam mai intai versiunea finala pentru a trage niste concluzii
    6 1
  • Victor
    VW Beetle
    Fiind o tema de design clasica, prima generatie s-a produs intre 1938 si 2003 in peste 21 milioane exemplare ( http://www.answers.com/topic/volkswagen-beetle ), este imposibil sa vii cu un design revolutionar pentru ca nu ar mai fi un Beetle, ar fi un model cu totul diferit, ori nu asta este ideea in cazul de fata . Mie personal imi place cum arata, iar daca va fi promovat cum trebuie ( o varianta ar fi intrarea in WRC ), succesul va fi garantat atat in SUA ( principala piata ) cat si pe celelalte piete .
    7 1
  • ce este nou ?
    doar montantul spate
    1 4
  • demonel
    sigur asta e ? nu e ceva prelucrat in photoshop? nu are leduri si VAG le adora in ultima vreme ;)
    0 0
  • VW Beetle
    Dezamagit. Un esec. Au "reparat" ce nu trebuia reparat. Au luat-o pe urmele celor de la BMW. Mare pacat. Daca se limitau doar la un face-lift minor si o "modernizare" a interiorului erau mai inspirati.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru