GALERIE FOTO: Dacia Duster Offroad Experience a demarat în Băneasa

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 02.07.2010
Dacia Duster Offroad Experience a debutat ieri la Băneasa Shopping City. Modelul din Mioveni a făcut demonstraţii pentru clienţii interesaţi şi va fi prezent în zona special amenajată a parcării complexului comercial pe perioada acestui weekend.

Cel mai nou model Dacia a început de ieri demonstraţiile pe un traseu accidentat artificial amenajat în cadrul Băneasa Shopping City din Bucureşti. În spaţiul respectiv, modelul din Mioveni a făcut demonstraţii pentru pasionaţii de off-road şi va face în continuare demonstraţii pe perioada acestui weekend. Traseul va fi deschis publicului pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, de joi până duminică.

Participanţii vor fi ghidaţi de profesionişti pe traseul special amenajat din cadrul parcării Băneasa Shopping City pentru a exploata "ca la carte" traseul şi capacităţile lui Duster.

Via | Dacia | Foto: Dacia

Comentarii (10)

  • da
    frectie la picioru' de lemn e asta!! sau nada pt fraieri...
    8 18
  • A vorbit un adevarat OFF-Roader mai sus!!
    5 10
  • *****
    doamne ce off road ....asta considera ei???.....penibil e de ras ...asta fac si cu loganu....pentru organizatori cred k totii vrem asta vedem ****http://www.youtube.com/watch?v=ZEmCOJADLzc&feature=related
    9 8
  • James Bond
    Hmmmm
    Daca asta este off road, inseamna ca cei de la Dacia trebuie sa se lase de treaba. Penibil !
    7 7
  • de cacao
    cred ca si trabantelul facea asta cu lejeritateSfaca si astia cum au facut cei de la toyota in alasca su cei de la iveco sau bmw mercedes testate la -40 si +54grade nu panarama dasta
    2 4
  • @schumaherii de mai sus
    Ce de specialisti pe aici mai mai mai...sa stiti si voi ca ala este circuit de testdrive, unde sa vina lumea sa testeze nu e circuit de demonstratie unde vine un sofer profesioniest sa arate ce poate masina. E un circuit facut sa poata si bunica sa faca un testdrive daca vrea fara sa moara de inima.
    6 1
  • *****
    mai bine taceai din gura ....ia zi mai tu daca erai dealer sau agent de vanzari cum ma faci sa cumpar aceasta masina spunand k masina are propietati off road prin cacealmau asta ....da-mi tu 4 motive la masina k e buna pentu off road
    0 5
  • @antonny
    "da-mi tu 4 motive ca masina e buna pentru off-road" asta pentru inceput. nu stiu daca ai mai vazut dar si circuitul de drivetest pe care a fost prezentat volvo xc90 era asemanator. pentru a vedea cu adevarat de ce e capabil cumpara-l si du-te pe munte sau cauta pe net, poate l-au incercat altii. ai fost sa faci drive-testul?
    1 1
  • baiat bun
    da da...
    da da... bai ce snobi, habarnisti in toata regula! Da de... in ziua de azi toti isi dau cu parerea. Ce stiti voi despre 4X4 si trasee de offroad, ati mers vreodata??? Unde si cu ce??

    Bravo Dacia!!!

    Fetelor de mai care au comentat le dau un sfat: lasati-va de comentarii deastea cautati-va in buzunar daca va permiteti macar un 4x4 romanesc cash si pe urma offroad.
    4 0
  • baiat bun
    uite ce pr..t
    "de cacao

    cred ca si trabantelul facea asta cu lejeritateSfaca si astia cum au facut cei de la toyota in alasca su cei de la iveco sau bmw mercedes testate la -40 si +54grade nu panarama dasta"

    Da ma...ca tu in Alasca te duci sa conduci masina asta!
    La cata minte ai tu, nu esti bun nici de pieton.
    Doamne!!! astia ca tine chiar merita, merita!!! un bilet doar dus in Alasca.
    Luati-va masini sh sau cu credit ipoter si apoi dati-va in stamba cu comentarii deastea entelegente.
    Ba...saraci, saraci dar unii nici nu au minte!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru