GM recheama in service 160.000 de exemplare Hummer H3

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.05.2010
Tocmai cand se pregatea sa inchida socotelile cu brandul Hummer, GM se loveste de un recall care aduce in service-urile din toata lumea 160.000 de exemplare H3.

General Motors a anuntat astazi ca va rechema in service 160.000 de exemplare Hummer din cauza unei probleme tehnice care ar putea cauza desprinderea unor parti din zona din plastic a capotei lui H3. Problema afecteaza 162.129 de exemplare Hummer H3 produse intre 2006 si 2010.

Pe unele dintre aceste masini, lamelele din plastic ale grilei de pe capota pot crapa in anumite conditii. Daca acest lucru nu este observat, exista posibilitatea ca intreaga piesa din plastic sa se desprinda de masina. Daca acest lucru se intampla in mers, partile pot lovi alte masini si pot cauza accidente sau daune materiale, se arata intr-un comunicat GM publicat astazi.

In discutie se afla toate exemplarele Hummer H3 produse intre 2006 si 2008 si unele versiuni H3 si H3T produse intre 2008 si 2010. Problema va fi rezolvata de service-urile autorizate prin aplicarea unui adeziv puternic la imbinarile grilei din plastic cu capota. Toti clientii GM afectati vor fi anuntati prin scrisori, problema urmand sa fie rezolvata gratuit.

Cheltuiala legata de recall-ul Hummer nu cade foarte bine pentru GM, care luna trecuta si-a informat dealerii din intreaga lume de faptul ca brandul american va fi lichidat iar reteaua va fi dizolvata.

via | AFP (inreg.)

Comentarii (4)

  • exista posibilitatea ca intreaga piesa din plastic sa se desprinda si sa se desprinda de masina
    1 0
  • GM
    GM=Chevrolet=Hummer=masini pt. naivi!
    3 8
  • @slv83
    sincer, mi-ar placea sa am un ZR1 si tu sa zici ca sunt naiv;)
    11 1
  • @slv83
    la fel si eu...m-ar incanta un camaro si tu sa ma numesti naiv :))))))
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru