Salonul Auto de la Geneva 2013

Golf R Cabriolet - cel mai rapid Golf cabrio din istorie

Publicat Joi, 07.02.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 3
Golf R Cabriolet - cel mai rapid Golf cabrio din istorie - Poza 1
Deşi a lansat deja de o jumătate de an noua generaţie Golf, Volkswagen îşi completează astăzi gama generaţiei precedente cu o versiune cabrio a lui Golf R.

Volkswagen a anunţat astăzi faptul că va aduce la Salonul de la Geneva, care va debuta în 5 martie, noul Golf R Cabriolet, cea mai puternică versiune descoperită a lui Golf pe care constructorul german a lansat-o vreodată şi prima versiune R a lui Golf Cabrio din istoria modelului. Totuşi, dacă fanii constructorului german aşteptau să vadă la Geneva o versiune a lui Golf 7, versiunea R Cabriolet este construită pe baza şi pe designul vechiului Golf 6, completând astfel variantele de caroserie şi de putere pe care le prezenta Volkswagen pe vechea generaţie a compactei sale.

Versiunea R a lui Golf 6 cabriolet primeşte acelaşi motor pe care l-am văzut deja pe Golf R hatchback. Este vorba de un FSI de 2.0 litri care dezvoltă 265 de cai putere şi care este cuplat la o cutie DSG cu şase rapoarte. Conform comunicatului oficial, noul Golf R Cabriolet va avea nevoie de 6.4 secunde pentru 0-100 km/h şi va atinge o viteză maximă de 250 km/h. Golf R în versiunea hatchback, lansat la sfârşitul anului 2009, afişa aceleaşi cifre ale performanţei.

Esential 265 de cai putere dezvoltă noul Golf R Cabriolet.
6.4 este timpul de care are nevoie Golf R Cabriolet pentru 0-100 km/h.
La exterior, noul Golf R Cabriolet se deosebeşte de versiunea clasică Cabriolet a lui Golf prin setul de jante Talladega cu diametrul de 18 inch şi prin spoilerele frontal şi posterior modificate care păstrează stilul consacrat gamei R.
 Printre celelalte elemente interesante care apar pe Golf R Cabriolet trebuie enumerate la exterior ţevle de eşapament R, carcasele negre ale oglinzilor laterale, etrierele negre, iar la interior scaunele sport R, volanul cu trei spiţe destinat versiunilor sportive ale lui Golf, pedalele din oţel inoxidabil şi plăcuţele decorative care prezintă acelaşi logo clasic R.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Volkswagen


Comentarii (3)

  • Tehnic suna bine insa ca design ramane sub viitorul Opel Cascada.
    21 17
  • Ce mai urmeaza? O Toyota cabriolet .Copy-paste! Cat de curand vor anunta si cei de la Toyota un cabriolet. Punem pariu?
    7 11
  • OPC FAN
    sunt fan declarat opel si nu esofagul meu nu prea poate inghiti sigla vw mai deloc , intotdeauna am spus ca strict ca design si astra h tt era clar peste vw eos si inutilul golf cabrio ...opel cascada imi place enorm insa daca exista ceva ce poate face din golf cabrio o masina atragatoare pentru mine atunci este doar varianta r care arata senzational..sper si la un cascada opc desi cel mai probabil opc-ul se va face pe noul cascada coupe adika -noul calibra
    10 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru