Hyundai Veloster Turbo - debut oficial la Salonul de la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.01.2012
Hyundai a expus la Salonul de la Detroit cea mai puternică versiune a lui Veloster. Este vorba despre cea propulsată de motorul pe benzină de 1.6 litri şi 204 cai putere.

Esential

204 cai putere oferă noul veloster Turbo.
265 Nm oferă noul Veloster Turbo.

Hyundai profită de cel mai mare salon auto al începutului de an pentru a dezvălui publicului un altfel de Veloster. Constructorul coreean a prezentat o versiune mai puternică a coupe-ului, anunţată încă din luna octombrie de către oficialii brandului.

Botezat Veloster Turbo, cel mai puternic derivat al gamei se foloseşte de unitatea pe benzină de 1.6 litri, echipată cu turbocompresor şi injecţie directă. Motorul reuşeşte să dezvolte 204 cai putere şi un cuplu motor de 265 Nm la 1750 de rotaţii. Resursele vor fi similare şi pe celelalte pieţe mondiale, diferenţele urmând să fie minore. Unitatea de 1.6 litri va putea fi comandată alături de o cutie manuală cu şase trepte sau una automată cu acelaşi număr de rapoarte.

Pentru a sublinia ceea ce se ascunde sub capotă, Hyundai a operat şi o serie de modificări estetice. Veloster se bucură acum de o grilă complet nouă, de un spoiler frontal redesenat, cu priză mai mare de aer şi proiectoare noi, bosaje mai generoase, praguri laterale şi o nouă bară spate, cu două ţevi de eşapament centrale.

Comentarii (6)

  • anakyn
    Veloster!
    Foarte tare masina...
    Bravo Hyundai!
    21 3
  • deci motorul este de 1.6 sau de 2.0?
    0 10
  • Sparge tiparele!!!
    7 0
  • Alex Radoi
    BES-TI-AL!!! La propriu! Chiar arata ca o bestie... Misto!
    6 0
  • suporter
    pfff
    arata a chinezism...personal o vad urata
    3 11
  • Arthur
    Extraordinara
    Pazea noul seria 1 si golf R !!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru