INEDIT: Iata ce supercar au creat rusii!

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.10.2008
E-Go Revolt este primul supercar rusesc veritabil, inzestrat cu un design agresiv si cu 550 de cai putere sub capota.

Esential

550 de cai putere se ascund sub capota lui E-Go Revolt.

Rusii nu pot sta cu mainile in san atunci cand vine vorba de modele exotice, atat de ravnite pe piata locala. Rezultatul? Nasterea unor case de design locale, cum este E-Go, care gandesc proiecte indraznete capabile sa se concretizeze.

Rusii se pregatesc astfel sa aiba primul lor supercar veritabil, in persoana lui E-Go Revolt. Bazat pe o platforma imprumutata de la Mitsubishi, supercarul rusesc Revolt se foloseste de serviciile unui propulsor V6 de 3.0 litri capabil sa ofere 550 de cai putere multumita supraalimentatoarelor. Intreaga putere este transmisa puntii spate prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Rusii au completat motorul performant cu cea mai noua suspensie pneumatica activa. Look-ul sportiv, care inspira agresivitate si se ghideaza dupa o filosofie de design complet originala este completat de jante de 19 inch, din aliaj, incaltate cu pneuri de 245/40 pe fata si 325/30 pe spate.

Pentru a oferi soferului un control total asupra masinii, rusii de la E-Go au gandit o pozitionare inovativa a controlului sistemelor electronice.

Acestea au parut in centrul volanului si pot fi actionate foarte usor multumita unui ecran touch-screen.

Noul E-Go Revolt nu mai este de mult timp in faza de proiect, rusii demarand deja toate operatiunile necesare pentru a lansa oficial productia. Deci, in mai putin de o luna, compania cu cartierul general in apropierea Moscovei se poate lauda cu creatia sa pe strazile capitalei ruse.

via | WorldCarFans

Comentarii (8)

  • Marius
    Vrajeala
    Au creat un drac rusnacii....astia poate creeaza votca si avioane MIG......in niciun caz masini.
    Platforma de la Mitsubishi, botic de la Renault Megane (noul model), capota gen masini americane Dodge si spate de la Masserati.
    Concluzia: mult zgomot pentru nimic. Tot Gaz-ul si Volga "este" mama rusilor. :))
    0 0
  • Clona...
    Bot de GTR si fund de Maserati 3200GT,nu??????
    0 0
  • luxxxien
    heh
    sa o vedem in carne si oase ca io zic ca e inca numai in faza de desene pe campulatoriu...
    0 0
  • AcidMan
    originala??
    pe naiba. chiar ca 350z si maserati ...
    0 0
  • loloi
    bai...sa fim seriosi...parti din diferite modele adunate intr-o basina facuta in 3D Studio Max...rusii oricum copiaza mereu la greu deci nu este de mirare salata de varza tipic est-europa :) jet!
    0 0
  • Stopurile si forma farurilor seamana foarte mult cu cele de la Honda Prelude
    0 0
  • andrei
    rusia vs specialisti de pe automarket
    da bine ... originala ..neoriginala
    noi romanii cu ce supercar ne laudam??? cu vreun logan de 100 cai??? oau ... hai sa fim seriosi,
    e bine pt rusi daca ar scoate modelul asta pt ca arata super bine , e performant , cel putin din spusele autorului, si in mod cert va fi o lectie pt tarile din est
    0 0
  • Prostie !
    :))))))))Prostie ruseasca, nu sunt capabili sa produca ceva serios prostii de rusi,la capitolul coruptie ,talharie etc... sunt primii cum noi romanii !!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru