Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță”

Publicat Miercuri, 26.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 1
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 2
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 3
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 4
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 5
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 6
Jaguar face o promisiune ambițioasă: ”Noul F-Pace va fi un SUV de performanță” - Poza 7
Jaguar promite că primul său SUV din istorie va fi un model capabil să ofere o experiență sportivă pentru cel de la volan. Britanicii susțin că F-Pace este un SUV de performanță, cu trăsături împrumutate de la coupe-ul F-Type.

Jaguar pregătește ultimele detalii înaintea debutului mondial al primului său SUV din istorie. F-Pace a fost deja prezentat în mai multe fotografii de tip teaser, iar acum revine cu noi informații despre șasiu și modul în care a fost acesta calibrat de către inginerii britanici.

Într-un comunicat oficial, Jaguar anunță că noul SUV va beneficia de o suspensie Integral Link pe puntea spate și de sistemul Torque Vectoring, ceea ce îi va garanta confort, dar și stabilitate. Nu e de mirare că Jaguar se referă la crossover-ul său ca la un vehicul de performanță, creat pentru cei care iubesc să conducă.

Mare parte din tehnologiile folosite pentru a îmbunătăți modul de rulare sunt derivate din cele folosite de coupe-ul F-Type. Mai mult, britanicii susțin că direcția asistată electronic va oferi mai mult feedback decât în cazul coupe-ului sportiv, o declarație ambițioasă care va trebui probată în cadrul primelor teste cu presa.

Imediat ce vei urca la volan vei înțelege că este mașina potrivită.

Mike Cross
inginerul șef responsabil cu integritatea vehiculului
Tot atunci se vor simți și atuurile noii platforme din aluminiu, pe care este dezvoltat noul F-Pace.
Aceasta asigură o masă totală redusă și o rigiditate structurală mare. Ținuta de drum va fi influențată și de o aderență sporită, garantată de folosirea unui sistem de tracțiune integrală cu funcție torque-on-demand, capabil să calculeze valoarea cuplului trimis către fiecare roată.

”Nu am făcut nici un fel de compromis sau excepție: noul F-Pace trebuie să fie un adevărat Jaguar și trebuie să livreze ADN-ul dinamic al mărcii. Am testat ținuta de drum și manevrabilitatea în condiții limită, la diferite temperaturi, iar rezultatele oferite au fost o recompensă plăcută pentru cel de la volan. Totodată, SUV-ul a fost comfortabil și silențios. Imediat ce vei urca la volan vei înțelege că este mașina potrivită”, a declarat Mike Cross, inginerul șef responsabil cu integritatea vehiculului.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru