Lamborghini dă în judecată un restaurant pentru furtul logo-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.07.2011
Lamborghini a acţionat în judecată proprietarii unui restaurant, unei galerii comerciale şi unui showroom auto pentru furt intelectual, după ce aceştia au copiat logo-ul constructorului italian.

Lamborghini dă în judecată o companie americană care deţine un restaurant, un showroom auto şi o galerie comercială în Las Vegas. Italienii sunt supăraţi că logo-ul celor trei afaceri copiază sfidător emblema tradiţională Lamborghini, asociată deja de public cu valorile brandului auto.

Avocaţii peninsularilor susţin că emblema ancorată la intrarea în Palazzo Las Vegas Resort este copie grotescă a simbolului Lamborghini. Administratorul afacerii a declarat că nu este la curent cu acţionarea în instanţă, dar că aceasta i se pare o frivolitate.

Avocaţii Lamborghini susţin că restaurantul Dal Toro Ristorante italiano, galeria Dal Toro Merchandise şi showroom-ul Dal Toro Exotic Car sunt dovada unei intenţii de a induce în eroare publicul şi atacă imaginea unui brand de talia constructorului din Sant'Agata Bolognese. 

via | egm

Comentarii (2)

  • tomita
    ce kkt. lamborghini nu are absolut nici un drept sa faca faza asta. logo-ul e protejat pt industria dinc are face parte. nu are nici o legatura cu un restaurant sau altele. cu atat mai mult cu cat doar cu rea-vointa poti sa numesti copiere. mai mult firma americana daca muta procesul in state, le-o da tractoristilor imediat la ficati, si ii pune in genunchi.
    e mult mai deplasata faza asta decat americanii de la ford cu procesul contra lui ferarri cu monopostul de formula 1 :))
    as fi interesat sa vad rezultatul final, definitiv si irevocabil dupa toate apelurile disponibile
    0 6
  • tomita, aberezi necontrolat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru