Logan a fost lansat pe taramul masinilor scumpe: Emiratele Arabe Unite

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.04.2010
Logan va fi vandut din aceasta luna si in Emiratele Arabe Unite. Modelul incepe de la 7800 de euro si are in dotarea standard o transmisie automata cu 4 trepte.

Renault a anuntat oficial ca a lansat Logan in Emiratele Arabe Unite. Desi aceasta zona pare mai degraba destinata marcilor de lux, francezii sustin ca Logan va avea succes aici deoarece masina este destinata clientilor care fac parte din clasa de mijloc.

Pretul de pornire al lui Renault Logan in Emiratele Arabe Unite este de 10.490 de dolari (echivalentul a 7800 de euro), insa oferta de lansare a dealerilor din Orientul Mijlociu le da voie clientilor care castiga intre 800 si 1400 de dolari pe luna sa apeleze la plata in rate cu 0% avans si o rata de 220 de dolari pe luna pentru o perioada de sase ani.

Toate modelele destinate pietei din Emiratele Arabe Unite sunt construite in Romania, modelul urmand sa dispuna in dotarea standard de o cutie automata cu patru rapoarte. Celelalte dotari regasite in versiunea de baza Renault Logan vanduta in EAU sunt servodirectie, aer conditionat, geamuri electrice fata, radio CD si airbag pentru sofer. Modelul produs la Mioveni este vandut in Emirate prin reteaua Arabian Automobiles Company, reprezentantul local al marcilor Renault, Nissan si Infiniti.

"Suntem foarte increzatori in privinta introducerii lui Renault Logan in gama prezenta in Dubai si in zona de nord a Emiratelor si consideram ca aceasta masina reprezinta tot ceea ce un client cu buget limitat cauta in climatul economic actual.

Modelul dispune de o multime de elemente cu un raport calitate/pret foarte bun, retinand in acelasi timp nivelul de calitate pe care marca Renault l-a reprezentat in ultimii ani. Logan este pozitionat ideal pentru a deveni fundatia rededicarii noastre catre piata locala", a declarat Michel Ayat, directorul executiv al importatorului Renault in Emiratele Arabe Unite.

via | Zawya

Comentarii (16)

  • :))
    ce tare arabii chiar si de clasa de mijloc sa cumpere in rate logan :)) cand aia au un seria 5 ,7, S-uri si ls600 la usa vilei de 4 etaje...
    auzi cutie automata in 4 trepte ...astea sunt de acum 10..20 de ani
    tot inainte
    4 21
  • si acum.........
    vom vedea cat de curand drift-uri 'a la arabi' cu logan la 200km/h
    deabea astept........
    14 4
  • @kretzoooo
    chiar crezi ca acolo se plimba cainii cu covrigi in coada,mai intereseazate si vezi ca au si aia falitii lor care lucreaza pt cei cu seria 5,7,s-uri .....deci potentiali clienti de Logan,a fost doar o greseala de exprimare a celor care au scris articolul dar nici acolo nu toti sunt milionari
    21 0
  • arabii
    Nu toti arabii sunt bogati. Majoritatea sunt saraci, ce vedeti la televizor e doar varful iceberg-ului.
    17 3
  • Carlos
    @Ion
    Orice societate normala are o clasa de mijloc, iar despre acesti oameni nu se poate spune ca sunt saraci.

    Forta unui constructor generalist sta in capacitatea de a veni cu oferte cat mai variate. Alianta Renault incearca si reuseste sa acopere toate cerintele pietei, de la masini low-cost Dacia pana la masini premium Infiniti, de la masini mini pana la limuzine de clasa mare si offroadere dedicate.
    Pentru ca mai importanta decat profitabilitatea pe termen scurt e COTA DE PIATA. Cota de piata si cucerirea unor noi piete! Astea sunt aspecte cruciale.
    13 0
  • COCALARU SEF
    Pentru: micii cocalari
    In UAE dor 20% din arabi isi pot permite masini scumpe. Restul sunt saraci.
    Doar 30% din populatie e araba. Restul e formata din indieni (marea majoritate), filipinezi, ceva europeni si ceva americani. Adica clientii de baza o sa fie indienii (mai toti cam saracuti) si o parte din arabi. Ideea nu e gandita rau de francezi.
    Problema e ca masinile japoneze si americane sunt mai bine privite acolo de catre muritorii de rand. Pentru LOGAN o sa fie greu sa-si faca un nume.
    13 0
  • prostim poporul cu televizorul
    Copiii ce scriu pe aci cred ca la arabi sunt rauri de petrol si bolovani de aur pe trotuare! Saracii,........ victime ale manipularii!
    Loganul va prinde si acolo pt. ca are un pret corect si fiabilitate buna!
    8 3
  • gigimarga
    transmisie automata
    si cum? nu comenteaza nimeni nimic de chestia asta?
    2 0
  • se vor vinde .....si contractul e destul de mare
    un pret foarte bun pentru masina mai ales k standard au cutie automata ....plus calitate mult mai buna pentru ce inseamna plastic pentru a rezista temperaturilor ridicate
    4 1
  • Octavian
    sa vad cand o sa vanda ei in danemarca, unde taxa de inmatriculare a masinii este cat pretul masinii de mare :))
    1 3
  • @octavian
    asta sa fie paguba,sa nu vanda in danemarca si sa vanda bine in restul lumii.ce mai conteaza daca au vadut 2 sau 200 in danemarca daca Logan e deja vandut si produs aproape pe 5 continente
    2 0
  • andr3i
    cum naiba sa bage cutie automata cu 4 rapoarte, bine k nu au bagat k la atv-uri cu o singura viteza.....:)):)).

    cu siguranta se vor gasi destui cumparatori si acolo.
    1 6
  • 4 trepte cu mod secvential
    @andr3i cat ai? 18 20 de ani?
    daca n-ai condus asa ceva, abtine-te bai copile
    5 0
  • vor vinde si in dubai stati linistiti...60-70 la suta din masinile de acolo sunt toyote,honde si nissan ieftine.e adevarat ca si 80
    la suta din mercedesuri sunt AMG ...cutie automata in 4 trepte e numai buna...pentru cocalarul sef,20 la suta din populatie sunt bogati...adica majoritatea "localilor"...adica arabii.indienii si pakistanezii nu prea sunt arabi
    0 0
  • mhm..si pentru piata din Emiratele Arabe trebuia introdusa sigla Renault? Aceea de la Dacia ce avea? Nu arata destul de bine?
    0 2
  • tare
    le-a fost rusine sa pozeze in centrul dubai-ului, au facut poze cu masina mai la periferie, asa..:)))
    corect, doar localii sunt bogati acolo...de fapt, statul e atat de bogat incat isi permite sa plateasca un fel de somaj de cateva mii de euro bune tuturor localilor fara ca ei sa fie nevoiti sa munceasca vreodata...
    restul sunt indieni si pakistanezi care stau cate 7-8 intr-un apartament cu 2 camere...
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru